Zabava

Ove stvari NE SMETE NIKAD da radite tokom seksa

Iako u seksualnim igrarijama ne treba da postoje neka rigorozna pravila, ovo su neka koja su prećutno usvojena i treba da se poštuju.

1. U većini slučajeva kada žena kaže: “Ne staj, samo što ne svršim!” muškarca će to toliko uzbuditi da će on automatski eksplodirati od strasti i upropastiti partnerkin orgazam. Okrutna začkoljica, a zagonetka je zašto je to tako. Izgleda da i u seksu vole da nam se inate…

2. Pre i posle seksa valja intimne zone prati, nemoj da te na to opominje… pa iko, to bi trebalo da se podrazumeva.

3. Ne lažite da koristite antibebi pilule. Jednom će se omaći, kad tad. Osim ako ne koristite foru “Uhvati frajera na bebu”. Što je tužno. A i jadno…

4. Ukoliko koristite analne kuglice, ne vadite ih iz tela sa uzvikom: “Evo pobedničkih loto-kuglica”.

5. Nepisano je pravilo da vas partner upozori kada će da orgazmira i prospe svoj ejakulat po vama. Pogotovo ako je u pitanju oralni seks. Čisto da se vi ne biste zadavili, ispovraćali ili mahinalno zarili zube u njegovog vršnjaka.

6. Bez duvanja u vaginu! Ne znamo šta muški časopisi uče ionako zblanute muškarce, ali koliko god bizarno zvučalo jači pol je ubeđen da je ovo veoma zapaljujući pokret prilikom stimulisanja vašeg “klikera sreće” u južnoj zoni. Nije. Objasnite to svom partneru.

7. Ako piškite posle seksa, to će pomoći u prevenciji infekcija.

8. Ukoliko vaš partner “pusti goluba” dok ga vi oralno zadovoljavate, dužan je da vam se oduži tako što će da vam kupi vredan, svetlucavi poklon. Dovoljno je što već naporno radite (ipak je termin “blow JOB”), a ovaj lapsus sa njegove strane se računa kao beneficirani radni staž.

9. Ako primite oral, treba i da ga uzvratite. Lepo je primiti poklon, a još lepše ga je dati. Zato ne budite sebični – uzvratite uslugu.

10. U seksu ima MNOGO čudnih zvukova. Pomirite se sa tim.

11. Ako žena u trenutku strasti kaže: “Nemoj da ga vadiš!”, muškarac definitivno treba da izvadi svog vršnjaka na vreme. Eh, koliko neželjenih trudnoća je počelo ovom rečenicom izrečenom u trenutku kada vam je pamet pomućena seksualnom groznicom uživanja…

12. Niko ne može slučajno da omaši i uđe na vaša “zadnja vrata”. Ako je vaša kabina be van domašaja njegovog njihala strave i ne želite da on virka tamo, što ste mu eksplicitno naglasili, ako “slučajno” zaluta, imate pravo da mu napravite scenu.

13. Ako vas partner pita ko je vaša seksualna fantazija, nikako ne recite da je to njegov najbolji prijatelj ili još gore, brat. Iako možda sanjate trojku sa obojicom, zadržite to za sebe i izaberite nekog nedodirljivog poput slavne ličnosti sa kojom nikada ni nećete stupiti u kontakt.

14. Skinite proklete čarape! Oboje! Izuzetak su samo i jedino samolepljive čarape ili halteri – to i treba da ostane na vama tokom strasnog randevua.

15. Kada menjate poze i spremate se za “doggy” stil, nikako ne vrištite: “Zver napada!”

(izvor: srbijadanas.com)

Comments

comments