Politika

Ovi se OTVORENO SPRDAJU: Na čelu tela za borbu protiv sive ekonomije biće – Siniša Mali!

Ministar finansija Siniša Mali imenovan je za predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije i Zajedničke grupe za unapređenje pozicije Srbije na listi Svetske banke „Doing business“, saopštila je Vlada Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) KAKO JEDNA SLIKA RUŠI ČITAVU VUČIĆEVU PRIČU O SMANJENJU JAVNOG DUGA?!

Kako se navodi, funkciju zamenika predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije obavljaće ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Vlada Srbije je saopštila i da je za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u odbojci, koje je nedavno održano u Japanu, dodelila je novčane nagrade u iznosu od po 30. 000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) članicama ženske seniorske reprezentacije Srbije. Isti iznos u dinarskoj protivvrednost pripašće i njihovom treneru Zoranu Terziću.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO JE CENA AUTOPUTA KOD ČAČKA ODJEDNOM SKOČILA ZA 300 MILIONA EVRA?!

Borislavi Perić Ranković i njenom treneru Zlatku Kesleru dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 30.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za osvajanje zlatne medalje u Celju na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj sportskoj disciplini stoni tenis, koje je održano u oktobru ove godine u Sloveniji. Nacionalno sportsko priznanje dodeljeno je rukometašu Darku Staniću za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rukometu održanom 2012. godine u Beogradu.

U saopštenju se dodaje i da je Vlada usvojila zaključke o usvajanju pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju R. Srbije Evropskoj uniji za pregovaračko poglavlje 14-Transportna politika i 21-Transevropske mreže.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DEBILIZAM: PUTIN ME PITAO – KAKO SI USPEO?!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments