Društvo

OVI STVARNO NISU NORMALNI: “SNS vile” delile deci poklone na dečijem igralištu!

Srpska napredna stranka održala je u nedelju promociju na dečjem igralištu u Nišu. Aktivistkinje vladajuće partije, među kojima je bila i direktorka predškolske ustanove “Pčelice” Svetlana Mitić, prerušile su se u dobre vile i deci delile čokolade i knjige, objavile su Južne vesti.

Baloni u bojama SNS, štand na kome piše da je reč o akciji Gradskog odbora ove partije, funkcioneri i aktivistkinje u belim haljinama sa vencima na glavama, a sa njima mališani. Tako je izgledala akcija naprednjaka održana u nedelju usred dečijeg igrališta, prenose Južne vesti.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SPORNI DETALJI U STUDENSKOM DOSIJEU DOKTORA NEBOJŠE IZ BEOGRADA

Predsednik Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević, koji je i sam učestvovao u ovoj akciji, tvrdi da nije reč o dečijem igralištu.

Loading…

“Ko kaže da je to dečije igralište? To je mesto gde se okupljaju građani tog dela teritorije, jer nemaju drugo mesto. Vi ga odmah krstite po vašem kako vi vidite”, rekao je Vasiljević.

Kaže da je reč o Ulici Koče Kapetana – slobodnom prostoru koji je park za sve građane, pa i za decu. Na pitanje zbog čega stranka organizuje akciju za decu i igralište pretvara u stranački prostor, Vasiljević uzvraća pitanjem: “Šta je tu loše?”.

Niš

“Pa što pitate mene? Pa bio sam i šta sad? Ne mogu, nisam u prilici, kancelarija mi je puna slušaju me svi. Ne mogu nisam u prilici da pričam. Jel ja srpski govorim ili ćete da me naljutite da prekinem vezu, ja treba da prekidam posao da bih vas zadovoljio, doviđenja”, završio je razgovor Vasiljević.

Ni direktorki Predškolske ustanove “Pčelica” Svetlani Mitić nije sporna lokacija koja je izabrana za stranačku aktivnost. Zašto je izabrano dečije igralište kaže da je pitanje za organizatore, ali ona u tome “ne vidi problem”.

PROČITAJTE JOŠ: VESELJI PRESUDIO HARADINAJU, SLEDE NOVE OSTAVKE U PRIŠTINI?!

“Ja sam bila tamo, imam pravo da idem na događaje na koje sam pozvana i na koje bi trebalo da odem. Bila sam zbog toga što na toj teritoriji imamo čak tri vrtića i sva deca koja tu žive uglavnom su korisnici naših usluga”, kaže Mitić.

Dodaje da su i deca aktivista SNS, dobrih vila i funkcionera, dobila knjige i čokolade.

Građani koji žive u ovom kraju napominju da je neprimereno da stranka “okupira” dečije igralište za svoju promociju i imaju poruku za naprednjake.

“Bolje da su skupili svo đubre, jer su sa igrališta sklonili sve kante, ako su već odabrali da tu gde se igraju deca postavljaju stranačka obeležja”, kaže jedna Nišlijka.

PROČITAJTE JOŠ: KO JE ZAISTA PISAO VUČIĆEV “AUTORSKI TEKST U POLITICI”?!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments