Društvo

Ministar od milion dinara…

Nenad Popović je tužio KRIK i kao odštetu traži milion dinara (ko o čemu, Popović o milionima).

Više informacija o samoj tužbi i tome šta je najviše potreslo gospodina ministra možete pogledati na zvaničnom sajtu KRIK-a, nećemo se sada baviti “optužnicom”:

PROČITAJTE: Popović tužio KRIK za milion dinara

Ono što je fascinantno je da su tabloidi jedva dočekali tužbu da krenu u orkestrirane napada na KRIK. Ono što je još fascinantnije je da se “Javni Medijski Servis Srbije” definitivno svrstao u tabloide. Već smo pisali o sramoti gospođe Slađane Tomašević, a sada samo sve dublje gaze u živo blato u kom se nalaze.

Da gospodo iz gore navedenih “medija”. Postoji bitna razlika između “optužiti” i objaviti autentične podatke. Ono što je KRIK uradio trebali ste i vi sami, samo da smete da izađete iz (k)anala u kome se trenutno nalazite i dođete u dodir sa realnošću.

Pratićemo ceo proces i naravno nastaviti da podržavamo KRIK. Pozivamo i ostale da učine isto, jer malo je onih koji smeju da pišu o istini i činjenicama koje ne idu u prilog vladajućoj hunti.

PS za kraj, ministar Popović možda ima stotine miliona, ali pameti nema. Nemaju ni njegovi advokati koji su glavnog i odgovornog urednika KRIK-a oslovili sa “Stefan”. Samo napred i nastavite tako, nema sumnje da će pravda pobediti.

Comments

comments