Društvo

Slađana Tomašević – Sramota novinarske profesije!

Juče su nam novinari KRIK-a predstavili svoje novo otkriće. Novo otkriće vezano za rušenje u Hercegovačkoj – da, baš ono rušenje kada su maskirani ljudi porušili čitavu ulicu u toku noći. Ako ste propustili – PROČITAJTE.

Juče je, takođe, gost u “Beogradskoj Hronici” na “Javnom Servisu Srbije” bio gradonačelnik Beograda, Siniša Mali. Ono što je potpuno očekivano i potpuno normalno u svakoj demokratskoj i slobodnoj državi je da mu se postavi pitanje vezano za to otkriće i zločin u Savamali (doduše, u normalnoj državi, ta ljudska splačina ne bi nikada ni dobila priliku da bude gradonačelnik, ali nećemo toliko daleko da idemo).

PROČITAJTE JOŠ: Nevolje u raju i u Smederevskoj Palanci – Šta to muči SNS?

Ono o čemu ga je Slađa Tomašević pitala i o čemu su pričali jeste o vremenu, predizbornoj kampanji, novim radnim mestima, fabrici u Krnjači i spajanju gradskog saobraćaja sa Pančevom.

Ovom prilikom bismo samo podsetili gospođu Tomašević, da je ona zaposlena na Javnom Servisu Srbije, ne na “ružičastoj” ili “srećnoj” televiziji koje su u vlasništvu Vučićevih tajkuna. Dakle, ona platu dobija od poreskih obveznika, ovakav sramotan intervju može sa Sinišom da radi u svoja 4 zida, onda kada je sns kartel bude plaćao. Dotle, jednostavno mora da poštuje svoje “nadređene”, a to smo ipak, u ovom slučaju svi mi koji u Srbiji živimo.

Takođe, za kraj, osvrnuli bismo se i na sramotno ponašanje vladajućeg kartela na jednoj društvenoj mreži, gde su eto dokazali da nema cenzure jer su sa zvaničnog profila SNS okačili link koji vodi do Balaševićeve sporne pesme.

Gospodo iz SNS-a, na tviteru nema cenzure, tamo možemo i sami da kačimo šta hoćemo. Jučerašnje gostovanje vašeg gradonačelnika na RTS-u je dokaz da, ne da cenzura postoji, nego poprima sve veći oblik.

PROČITAJTE JOŠ: Gde se ima tu se i rasipa – nakon jelke, 300.000e za software i 600.000e za jarbol!

Comments

comments