Društvo

POSLEDNJA FAZA LUDILA: Kome i zašto trebaju 54 Vučićeve fontane?!

Već više od mesec dana čekamo da čujemo odluku predsednika SNS-a o tome ko će u narednom period biti na čelu glavnog grada naše zemlje. I dok Siniša Mali i Goran Vesić ne odu na nove pozicije, svojski se trude da Beograd dodatno unište i osiromaše sa potpuno besmislenim projektima!

PROČITAJTE JOŠ: DRAGICA JE PRAVA UMETNICA KADA TREBA DA UZME PARE: SVE AFERE NJENE FONDACIJE

Verovatno i najveća glupost koju je neko od čelnika Beograda izneo do sada je stigla kasno sinoć, a glasi da će Beograd, na sugestiju Aleksandra Vučića – dobiti 54 fontane?!?

Sada se, naravno, postavlja nekoliko pitanja: kome u Beogradu i zašto trebaju 54 fontante? Od kada predsednik države predlaže šta treba raditi u Beogradu i bavi se urbanističkim rešenjima, kada mu to nije u opisu posla?

PROČITAJTE JOŠ: ŠAMARČINA VULINU: PITAJTE TETKU ZA PARE, PORODICA POGINULOG PILOTA JE ZASLUŽILA MAKAR STAN!

Umesto metroa, za koji su naprednjaci već prodavali karte u predizbornoj kampanji, Beograđani će dobiti nova 54 nameštena tendera za besmislene i nepotrebne stvari, preko kojih će vlasti izvlačiti novac iz džepa građana.

Ovom izjavom i potpuno suludom idejom SNS verovatno pokušava da sakrije da glavni grad ostaje bez aerodroma, metroa, glavne železničke stanice.

Valjda podsetiti i Vučića da u Ustavu Srbije i zakletvi predsednika se pominje, između ostalog, odbrana Kosova i Metohije, a ne fontane po Beogradu i slične gluposti…

PROČITAJTE JOŠ: UZEO VIŠE I OD AJE JUNG: LAZAR RISTOVSKI DOBIO OD DRŽAVE 84 MILIONA!

Comments

comments