DruštvoKorona

Preko nadzornih kamera špijuniraju pacijentkinje od kovida dok se presvlače?!

Pacijenti koji su smešteni u privremenu kovid bolnicu u beogradskoj Areni ne samo da moraju da se nose sa opasnim virusom, već i da paze ko ih špijunira u uslovima u kojima ionako jedva da imaju neku privatnost između improvizovanih zidova.

Koliko ljudi mogu nisko da padnu, videli smo i danas, kada su fotografije poluobnažene pacijentkinje preplavile društvene mreže.

Naime, pacijentkinja je uslikana dok se presvlači na svom bolničkom ležaju. Na jednoj fotografiju sedi sa grudnjakom, a na drugoj je obnažena do pojasa.

Kako tvrde mnogi, sudeći po uglu iz koga je fotografisano, fotografije su verovatno skinute sa nadzorne kamere. Ukoliko je to istina, onda to ovu situaciju čini još skandaloznijom. Em što Krizni štab na sva zvona oglašava koliko je još bolničkih ležajeva preostalo za bolesne ljude, em te iste bolense ljude tretira na najgori mogući način – umesto da im obezbedi humani smeštaj, negu i lečenje, stavlja ih na nemilost onih koji vrebaju žene preko nadzornih kamera i čekaju da se skinu.
Šta doktor Kon ima da kaže na ovo?!

Comments

comments