Društvo

PRETNJE BOŠKU OBRADOVIĆU: Dveri poručile da će Vučić biti odgovoran

Lider Dveri Boško Obradović dobio je pretnje da neće moći da šeta 13. aprila na protestu u Beogradu jer će „biti sprečen“, saopštila je danas ta stranka i dodala da će vlast biti odgovorna ako se Obradoviću nešto desi.

Dveri su navele da je na Tviteru korisnik pod imenom „Jebus Von Kurtz“ pretio Obradoviću u komentaru „Desi Boskic si*o. Znas li kako te zovu? Bosko od Akcenta, sta mislis zasto? Nauci da pricas srpski. Cisto da znas da 13 aprila nigde neces setati, neces moci da setas, bices sprecen Misli o tome“.

Ta stranka je ocenila da je to „otvorena pretnja i pokušaj zastrašivanja svih onih koji se „drznu da uzmu učešće u protestima Jedan od pet miliona.

„Zamislite kakvim pretnjama su izloženi obični građani koji dolaze na proteste, kada se oni koji podržavaju vlast ne libe da otvoreno prete jednom predsedniku parlamentarne stranke da neće moći da šeta“, upitale su Dveri.

Dveri su optužile da su ta pretnja ali i sve druge „proizvod politike nasilja SNS i njihovog predsednika Aleksandra Vučića“.

„On je taj koji gura narod u međusobni sukob i poziva svoje simpatizere da se okupe, ne bi li ga branili od sopstvenog naroda“, navele su Dveri.

(Izvor: Nezavisni.rs)

Comments

comments