Društvo

PROPADE KORIDOR 10: Tim za sanaciju u Grdeličkoj klisuri!

Beograd — Koridori Srbije saopštili su da je za sanaciju kosina i potencijalnih klizišta na delu Koridora 10 angažovan poseban ekspertski tim zajedno sa Svetskom bankom.

PROČITAJTE JOŠ: I KRALJEVČANIMA DOSTA SNS-A! PROTEST DANAS OD 19H!

“Kako bi se deo Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, kao jedan od najzahtevnih građevinskih projekata u ovom delu Evrope, završio u propisanim rokovima, najboljem kvalitetu i u skladu sa svim bezbednosnim standardima, Koridori Srbije zajedno sa Svetskom bankom dogovorili su angažovanje posebnog ekspertskog tima koji ima veliko iskustvo u sanaciji kosina i potencijalnih klizišta”, navodi se u saopštenju.

Tim, koji predvodi profesor Marinos Skempas, građevinski inženjer, dokazani ekspert Svetske banke za probleme kosina, će u najkraćem vremenskom roku predložiti tehnička, tehnološka i projektna rešenja koja će obezbediti pre svega, stabilnost svih kosina u Grdeličkoj klisuri, a time garantovati kako bezbednost saobraćaja, tako i samog objekta autoputa kao dobra u javnoj upotrebi.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ĐILASOVA IZJAVA IZ 93-ĆE POKAZUJE DA SE NIŠTA U SRBIJI NIJE PROMENILO!

Koridori Srbije i pored prethodno sprovedenih geoloških istraživanja u saradnji sa Svetskom bankom, žele da obezbede najveći mogući kvalitet radova na Koridoru 10, kao najznačajnijoj saobraćajnici u Srbiji koja će dodatno doprineti ekonomskom razvoju Srbije.

Na kraju, SNS je morao da na ovaj način (doduše, indirektno) prizna je Koridor 10 samo još jedna u nizu katastrofa koje su nam pripredili…

PROČITAJTE JOŠ: PLJAČKAŠI, ŠVERCERI, SEKSUALNI PREDATORI: OVO JE 7 NAJGORIH SNS-OVIH ŠERIFA!

(izvor: B92.net)

Comments

comments