Društvo

PRS’O K’O LAJSNA: “SBB kriv što nemamo rampe po Srbiji”

Gazda Srpske Napredne Stranke, Aleksandar Vučić, još jednom je izašao na televizor i uspeo da nam po ko zna koji put, da se slobodno izrazimo, zgadi život onako kako sam ume.

On je naime uspeo da poveže neka lica sa nekim predmetima, konkretno nedavne nesreće na pružnim prelazima sa, ni manje ni više nego privatnim kablovskim operaterom.

Da se podsetimo samo ove nedelje desile su se 3 takve nesreće, a pošto opravdanje “vozač je bio pijan” više ne pije vodu, neko mora da snosi krivicu za to što nema rampi, a sasvim logično je da taj neko bude SBB.

Vučić je tom prilikom izjavio da pružni prelazi nemaju rampe jer su Đilas i Šolak investirali državne pare u optičke kablove. Podsetimo, Dragan Šolak je sublasnik kompanije SBB i  predsednik borda „Junajted grupe”, koji pritom ni ne živi u Srbiji, a Đilas je nekadašnji gradonačelnik Beograda kome možda nije posao da otvara kućice za vrapce, ali svakako nije ni da postavlja rampe širom države Srbije.

Gazda naprednjaka je ovom izjavom stravično uvredio žrtve, ali i po ko zna koji put potvrdio ono što mi iz dana u dan pišemo – ovom bolesnom čoveku ništa nije važno izuzev sopstvenog rejtinga. Gaziti i preko mrtvih, pljuvati po nedužnim žrtvama zarad političkih poena, samo je mali deo rituala koji Aleksandar Vučić sprovodi svakoga dana.

Iako država Srbija praktično ne postoji, iako je privatizovana od strane Vučića, mi i dalje ne možemo da se pomirimo sa tim da jedan SBB treba da pravi rampe po njoj i s toga sa gađenjem odbacujemo kompletno idiotske optužbe ovog čoveka.

Comments

comments