Društvo

PUF: “Ne plašimo se Vučića, pa nas neće uplašiti ni njegovi poltroni koji nas blate”!

Pomalo neočekivano, predstavnici Pokreta ujedinjenih fantoma pojavili su se juče na konferenciji za medije u beogradskom Medija centru, koju su održali ljudi iz produkcije “Rikošeta”. Zbog ovog pojavljivanja, navukli su gnev režimskih blatoida i ostalih Vučićevih poslušnika, a zbog svega toga su rešili da reaguju.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): “PRETE NAM UBICE IVANOVIĆA, PRONAŠLI SMO VEZU IZMEĐU VLASTI I TAJKUNA”!

Danas su nam se javili saopštenjem, koje možete pročitati u nastavku teksta:

Predstavnici Pokreta ujedinjenih fantoma pojavili su se juče u beogradskom Medija centru, na konferenciji za novinare tima serijala “Rikošet – Ko je ubio Olivera?”

Pokret ujedinjenih fantoma će se i ubuduće pojavljivati na neočekivanim mestima i bez najave. Jer tako rade fantomi. Članovi Pokreta ujedinjenih fantoma će i ubuduće govoriti tamo gde mnogi ne smeju ni da se pojave. Jer tako rade fantomi.

PROČITAJTE JOŠ: POSTIGNUT DOGOVOR: OPOZICIONI SAVEZ SE OSNIVA 20. JULA, POZNATI I ČLANOVI

Pokret ujedinjenih fantoma se ne plaši kriminalanog režima Aleksandra Vučića pa ga neće uplašiti ni medijske objave njegovih poltrona koji se juče i danas trude da naše pitanje zašto vlast ima problem s istragom ubistva Olivera Ivanovića zamaskiraju izmišljanjem naših veza s bivšim režimom i pojedinim političarima sadašnje opozicije.

Pokret ujedinjenih fantoma je autentična organizacija, nastala iz naroda, bez mentora i sponzora, koja postavlja teška pitanja našem društvu. Fantomi jesu skloni humoru i satiri, ali to ne znači da su neozbiljni. Naprotiv.

Za Pokret ujedinjenih fantoma,
Miljan Čičić i Milan Pernat

PROČITAJTE JOŠ: “KUBUROVIĆ TUMAČI IZVEŠTAJ VENECIJANSKE KOMISIJE KAO TOPALOVIĆI PANTELIJIN TESTAMENT”

Comments

comments