Društvo

Sa protesta u Kuršumliji poručeno: Ako se ne ispune zahtevi, blokiraćemo puteve ka KiM i Nišu!

Kao što su ranije i najavili, prvi put od kako se od Nove godine organizuju protesti gradjana protiv lokalne vlasti i predsednika države Aleksandra Vučića, Kuršumličani su protestnu šetnju organizovali do izlaza iz ovog grada.

PROČITAJTE JOŠ: SVAKA ČAST: GRAĐANI POŽEGE VEĆ TAČNO GODINU DANA PROTESTUJU PROTIV VLASTI!

Prvobitno je najavljeno da će večerašnja šetnja biti organizovana do državnog puta Niš – Priština, ali su organizatori ipak odlučili da skrate deonicu na pola puta.

Ova vlast i dikatator Vučić moraju pasti, a što pre to shvate, biće lakše i za njih i za nas. Mi smo odlučili da im dodatno vreme da se uzmu u pamet i da počnu da rešavaju naše probleme i zahteve. Mi nemamo šta da izgubimo jer su nam uzeli pravo na dostojanstvo pa i život – kažu organizatori iz Pokreta mladih Kuršumlije.

Oni naglašavaju da će se Kuršumličani i dalje četvrtkom okupljati i mirnim protestom i šetnjom pokušati da izvrše pritisak na vlast da se povuku sa funkcija.

PROČITAJTE JOŠ: DESETINE AUTOBUSA DOVLAČILE LJUDE NA VUČIĆEV MITING U ŠABAC!

Ističu da će od sada šetati ka putu koji vodi ka administrativnom prelazu sa Kosovom i Metohijom i da će svakog narednog puta trasa biti duža.

Epilog svega će biti totalna blokada ove deonice, o čemu će konačnu odluku doneti članovi organizacionog odbora.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆEV FIJASKO U MAČVI!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments