Društvo

Skupština Srbije ZABRANILA hvatanje, držanje ili ubijanje SLEPIH MIŠEVA?!

Ako ste se pitali šta to zaista narodni poslanici u Skupštini rade i zbog čega dobijaju tolike plate i beneficije, evo rešili smo da bar donekle otkrijemo misteriju.

Iako onako na prvi pogled posmatrajući sednice ovog odvratnog cirkusa deluje da su oni tu kako bi pričali o Đilasu i opoziciji, te slepo hvalili Vučića, grdno se varate.

Pre svega tri dana Narodna Skupština Republike Srbije imala je veoma zanimljiv i produktivan dan i na dnevnom redu su se našli sledeći zakoni:

Da, ovo se zaista desilo i ovi zakoni su zaista usvojeni, evo i dokaz kako izgleda na primer Sporazum o očuvanju populacija slepih miševa u Evropi:

LINK

Nećemo da ulazimo u to koliko su ovi zakoni potrebni i zašto se baš sada potvrđuje sporazum iz 1991. godine koji se poziva na nešto iz 1979. ali po ovom zakonu zabranjuje se namerno hvatanje, držanje ili ubijanje slepih miševa, osim ukoliko za navedene radnje postoji dozvola nadležnog organa.

Ne možemo u ovom momentu da vam kažemo koji su zaista nadležni organi kod kojih možete izvaditi dozvolu za hvatanje, ubijanje ili držanje slepih miševa, ali svakako ukoliko ste imali u planu to da radite, više ne preporučujemo. Zakonom je zabranjeno.

Dakle, izgleda da onih 250 poslanika zaista nešto rade, mi im ovom prilikom čestitamo i nadamo se da će migratorne ptice i slepi miševi od sada, zajedon sa nama živeti dugo i srećno u ovom zlatnom dobu koje doživljavamo.

 

Comments

comments