Društvo

SNS NASILNIK NASTAVLJA SA AFERAMA: Gradonačelnik Kraljeva pretukao mladića!

Nikola Kovinić (31) iz Kraljeva kaže da ga je u subotu, 31. marta, u Jug Bogdanovoj ulici fizički napao gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić zbog objava na Fejsbuku!

– Razgovarao sam telefonom sa drugarom oko 21.50 i išao ka centru grada. Kad sam završio, prešao sam u Jug Bogdanovu ulicu, gde je naišao gradonačelnik Terzić. Pogledao me je i rekao: „Alo, majmune, hoćeš da te isprebijam sad?“ Onda mi je prišao i udario me u nos otvorenom šakom. Krv je pljuštala na sve strane i odmah sam pozvao Hitnu pomoć – kaže Kovinić i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: PROLUPAO: GRADONAČELNIK NIŠA OKRIVIO DJB I PSG ZA POKLANJANE AERODROMA!

– Na Fejsbuku sam okačio listu ljudi koji su se zaposlili preko veze u Kraljevu, pa me je verovatno zbog toga napao. Terziću (na slici ispod) nikad nisam pretio i nikad se nismo čuli.

Ovo inače nije prva afera u koju je umešan Terzić.

PROČITAJTE JOŠ: BAHATI VUČIĆ: DOK POLA SRBIJE GLADUJE, ON NOSI JAKNU OD 3.000 DOLARA!

Gradonačelnik “grada na Ibru” (na slici ispod) Predrag Terzić je mlad čovek, doktor političkih nauka, a tu je postavljen kao slepi poslušnik Aleksandra Vučića i porodično blizak sa njegovim omiljenim batinašem, kriminalcem iz Leposavića, Zoranom Milojevićem Zeljom, koga već četvrtu kalendarsku godinu tužilaštvo ne uspeva da sasluša u vezi prebijanja i kidnapovanja tokom izborne kampanje 2013. godine. Terzić u Kraljevu radi šta god ga je volja. Budžet je “počistio” na lične potrebe i hirove.

Terzić, kažu izvori iz Kraljeva, koji do nedavno nije imao novac da kupi odelo, počeo je da se bavi nekretninama. Kupio je stan u centru grada. Kupio je i stan u Beogradu gde prelazi sa suprugom koja je takođe završila političke nauke ali koja je posle udaje pre tri meseca, od supruga dobila svadbeni poklon u vidu stalnog posla u Elektroprivredi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): UMESTO KULE BEOGRAD SADA IMAMO SAMO OGROMNU BARU!

Comments

comments