Društvo

SNS-ovac iz Subotice OTVORENO PRIZNAO: Evidentiramo učesnike protesta!

Predsednik odborničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici Stevan Bakić izjavio je, tokom današnjeg zasedanja gradske skupštine, da lokalne vlasti prate i “imaju evidenciju” o učesnicima protestima “Jedan od pet miliona” koji se jednom nedeljno održavaju i u Subotici.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): IZJAVANA “NAPADNUTOG” RADNIKA GRADSKE ČISTOĆE – STVARNO SU MOGLI DA NAĐU NEKOG BOLJEG GLUMCA!

“Pa pratimo vas! Mi znamo odakle i koliko ljudi dolazi. Koliko njih dolaze iz Sente, iz Topole, iz Zrenjanina, Novog Sada. Kako vas nije sramota da se pozivate na tako nešto? Koji građani Subotice? Hoćete li vi da garantujete da ništa neće da se dogodi, da neće nešto da urade u ovom gradu, ti koji dolaze sa strane? Imamo mi evidenciju dobru, nemojte da mislite da nemamo“, rekao je Bakić obraćajući se odbornicima.

Opozicioni odbornik “Mađarskog pokreta”Jene Maglai uzvratio je “džabe se to prati”:

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) ĐUKA. PROTESTUJU BOLESNICI I DEBILI, HOĆE DA IZAZOVU SUKOBE!

“Biće ih sve više i više. Pre ili kasnije dostići će se masa koja se posle neće moći zaustaviti. Ja sam mislio da je ovo demokratska država i da je interes svih nas da svaki građanin može da iskaže svoj stav i svoje nezadovoljstvo. Očigledno je da smo još uvek u policijskoj državi, kada se prati ko izlazi i ko sve izražava svoje nazdovoljstvo“, kazao je Maglai.

Subotica je jedan od više desetina gradova Srbije u kojima se održavaju građanski protesti protiv vlasti predsednika države Aleksandra Vučića i njegove partije naprednjaka. Sa protesta se, između ostalog, traži prestanak političkog nasilja, te obezbeđivanje uslova za fer izbore.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) POBEDA: GRAĐANI SPREČILI ISELJENJE PORODICE PORED IZVRŠITELJKE I POLICIJE!

(izvor: gradsubotica.co.rs)

Comments

comments