Društvo

(FOTO) SRAMNO: Sekretarka SNS-a objavila SLIKU IZ LIČNE KARTE tviteraša i pozvala na linč!

Članovi Srpske napredne stranke širom Srbije nastavljaju da pozivaju na linč svojih političkih neistomišljenika. Poslednja u nizu koja je to uradila Milijana Matić, iz okoline Valjeva. Reč je o sekretarki SNS-ovog valjevskog odbora, koja je u nedelju popodne objavila podatke iz lične karte, kao i fotografiju tviteraša koji stoji iza profila “Operativac iz Zemuna”.

Za naše čitaoce koji ne znaju o kome se radi, reč je o mladiću koji poslednjih godina revnosno i gotovo na dnevnom nivou, raskrinkava napredne kretene i ukazuje na njihove prevare, najviše na području glavnog grada.

https://twitter.com/muki68/status/1056624657284120577

E sad, kako je sekretarka SNS kartela iz Valjeva došla do fotografije u boji za ličnu kartu (KOJU IMA SAMO MUP) možemo samo da nagađamo.

Sam momak koji je ovde u pitanju se danas već obratio policiji i dao izjavu da se oseća ugorženo jer mu neko crta metu na čelu.

PROČITAJTE JOŠ: NI DECU NIJE ŠTEDELA: DIREKTORKA ŠKOLE IZ VRBASA UCENJIVALA I PRIMALA MITO, A KO NIJE HTEO SEKS – DOBIJAO JE OTKAZ!

Mada, koliko smo mi mogli da vidimo, sekretarka SNS nije direktno pozvala na linč (u smislu, upotrebila konkretno tu reč), samo objavljivanje fotografije uz pogrdan komentar – lako može da dovede do toga da neka usijana glava iz SNS-a kada fizički napadne ovog momka na ulici, ako ga vidi. Sigurni smo da i sama Milijana zna ovo i da je svesna šta je uradila.

Nama ostaje da se nadamo da tviteraš pod imenom “Operativac iz Zemuna” neće imati više neprijatnosti zbog toga što pokušava da ukaže na pogubne poteze koje vuče napredni režim.

PROČITAJTE JOŠ: NEZADOVOLJNI ČLANOVI VULINOVE STRANKE OSNOVALI NOVU PARTIJU

Takođe, nadamo se da će ovi dani, kada zbog građanske hrabrosti možeš da postaneš “legitimna meta” naprednih kerova – uskoro biti iza nas.

PROČITAJTE JOŠ: “SAVEZ ZA SRBIJU BI POBEDIO SNS UZ NORMALNE IZBORNE USLOVE”

Comments

comments