Društvo

Srpski Telegraf nastavlja da laže – “Janković hoće da cepa Srbiju”

Vučićev otirač za noge koji se odaziva na ime “Srpski Telegraf” nastavlja da širi izmišljotine uperene protiv opozicije.

PROČITAJTE JOŠ: Ko je famozni „Luki“ – Vučićev tajkun iz Pećinaca

U današnjem ludilu u tekstu pod nazivom “Janković hoće da cepa Srbiju” lažu kako lider Pokreta Slobodnih Građana ima nameru da Vojvodinu otcepi od ostatka Srbije. Naravno, pošto je veliki vođa Aleksandar Vučić ušao u koaliciju sa Ramušem Haradinejom i praktično priznao nezavisnost Kosmeta, glupo bi bilo pisati na tu temu. Zato su sada loptu prebacili na Vojvodinu i citirali govor Saše Jankovića na tribini u Zrenjaninu. Šteta samo što sa jednocifrenim koeficijentom inteligencije (koji je inače sasvim dovoljan za pisanje tekstova u Srpskom Telegrafu) ne može da se razume šta je to lider PSG-a u stvari rekao.

PROČITAJTE JOŠ: Nenad Vladisavljević, heroj iz Pećinaca!!!

Prenosimo deo njegovog govora u Zrenjaninu i ne gospodo, nigde se ne pominje nikakva nezavisnost:

Nema razloga da se Srbija plaši vojvođanske autonomije, niti vojvođanska autonomija ima potrebu da nanese štetu bilo kome u Srbiji. Upravo je suprotno, svaka naša specifičnost, posebnost, bila ona jezička, kulturna nacionalna ili ekonomska, jeste, što se PSG tiče, prednost i kvalitet. Život ne može da čeka i želimo da na sto stavimo rešenja za budućnost

 

Comments

comments