Zabava

Šta se najviše “lajkovalo” na Instagramu u 2017. godini?

Bliži nam se kraj godine, a samim tim i sumiranja šta se dešavalo i šta smo radili u proteklih 12 meseci.

Društvene mreže su se uveliko uvukle u svaku sferu naših života, ogroman deo vremena se provodi na “twitteru”, “fejsu”, “jutjubu” i “instagramu”, a mi vam danas predstavljamo upravo analizu najpopularnije društvene mreže za razmenu slika, odnosno – šta je pokupilo najviše simpatija na Instagramu u 2017. godini.

Hajde za početak samo da se prisetimo prošlogodišnjih “šampiona” u ovoj kategoriji.

Prethodne, 2016. godine slika sa najviše “lajkova” pripala je pevačici Seleni Gomez. Ona je za ovu fotografiju pobrala 6.8 miliona sviđanja.

View this post on Instagram

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Godinu dana ranije 2015. najviše lajkova dobila je Kendall Jenner. Ona je tada osvojila 3.6 miliona sviđanja.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Pre toga, 2014. godina pripala je popularnijoj i starijoj sestri, Kim Kardašijan. Kim je za ovu fotku zaradila 2.4 miliona lajkova.

View this post on Instagram

💍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ove godine, mlada pevačica Selena Gomez, uspela je da zadrži prvo mesto. Najpopularnija slika na Instagramu je njena fotka nakon transplatacije bubrega, a fotografiju je lajkovalo čak 10.3 miliona korisnika.

View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Drugo mesto pripalo je najboljem fudbaleru današnjice Kristijanu Ronaldu. Slika je nastala neposredno nakon rođena Ronaldove ćerke i ima 11.1 miliona sviđanja.

Treće mesto i “bronzana” medalja ide u ruke Beyonce. Fotografija je takođe skandalozna i prikazuje pevačicu u drugom stanju. Za ovo ostvarenje – takođe više od 11 miliona lajkova.

Kada se sve sabere i oduzme, najviše simpatija već duže vreme ubiraju pevačice i starlete u principu što skandaloznije – to primamljivije.
Umetnost i kultura će možda doći na red u nekom drugom milenijumu.

Comments

comments