DruštvoPolitika

Stefanović i MUP ponovo lažu – Slučaj Jelene Grujić Ristić

Sećate se da su nepoznati počinioci upali u kuću predsednice opštinskog odbora Nove Stranke u Pećincima, Jelene Grujić Ristić, preturali po stvarima, a na kraju i pretili njenom suprugu i njoj?

E ta priča dobija svoj prvi epilog, naime ministar policije, Dr. Nebojša Stefanović, izjavio je kako je uhapšen jedan od razbojnika i to na osnovu identifikacije Jeleninog supruga, kao i da ceo događaj nema apsolutno nikakvu političku pozadinu.

Sve bi to bilo super da doktor ministar nije slagao i to bukvalno svaki detalj.
Naime, Dejan Ristić, nije identifikovao nijednog napadača. U procesu identifikacije, izjavio je da za samo jedno lice, od osmorice muškaraca, može da kaže da liči na jednog od napadača, ali da ne može sa sigurnošću da potvrdi.

Dakle, osumnjičeni nije prepoznat, kao što tvrdi ministar. Zaprepašćeni ovakvom izjavom Stefanovića, Jelena i Dejan su momentalno kontaktirali sa načelnikom pećinačke policije, koji im je na to odgovorio da „ne zna o čemu se radi“.

Iskreno, nismo preterano ni očekivali da nadležne institucije reaguju na brutalni napad, ali ovakve izjave doktora ministra zaista vređaju inteligenciju svakog građanina Srbije.

Gospodine Stefanoviću, ako niste sposobni da obavljate svoju funkciju, molimo vas nemojte više ni ponižavati instituciju MUP-a Srbije, koja bi trebala da brine o bezbednosti svakog svog građanina. A jednog dana neko sposobniji će vas zameniti. Onda ćemo rešiti i ovaj i ostale slučajeve u kojima su vaše partijske kolege brutalno kršile zakone naše države.

Izvor: Nova Stranka

Comments

comments