DruštvoPolitika

Stefanović o “Nebojši iz Beograda” i Utisku Nedelje…

Ministar policije Nebojša Stefanović otkrio je za Nedeljnik zašto se kao gledalac uključio u emisiju “Utisak nedelje” kada je gost bio Aleksandar Vučić.

To njegovo uključenje, gde se predstavio kao Nebojša iz Beograda, godinama kasnije je postalo viralno na društvenim mrežama.

Ja sam se javio i predstavio svojim imenom. Javio sam se zato što je tada bio veliki broj nameštenih gledalaca, pa je u tim emisijama izgledalo da je 10:0 protiv Vučića, a hteo sam da pokažem da nije tako. Ali i ne samo to. Gde sam tada mogao da iskažem svoj stav? Da nisam mogao da odem na RTS, Studio B, ili da dobijem intervju u ‘Novostima’? Da mi ‘Danas’ ili ‘Blic’ objave neku izjavu? Mogao sam da dođem samo do vrata tih redakcija. Ne samo ja, bilo ko iz tadašnje opozicije. A danas svi opozicioni lideri imaju potpunu slobodu da se pojave u medijima. Ali mi smo se i za to borili. I danas stojim iza svake reči koju sam izgovorio u toj emisiji“, rekao je Stefanović.

Na pitanje da li mu nedostaje ta emisija, on je rekao da mu ne nedostaje.

“Ima toliko emisija u kojima se prikazuju slični sadržaji. Nemam mnogo vremena da gledam televiziju. Ja sam filmofil, kada stignem, pogledam film na HBO-u. Upravo sam odgledao odličnu rusku seriju ‘Metod'”, rekao je Stefanović.

(Izvor: B92)

Comments

comments