Politika

VESELINOVIĆ: Odmah smeniti nestručnog i bahatog Vulina!

Pokret za preokret izražava najdublje saučešće porodici pilota koji je poginuo prilikom pada vojnog aviona kod Kovačice i traži hitnu i detaljnu istragu ovog slučaja.

Pokret za preokret je više puta upozoravao na loše stanje u Vojsci Srbije i nestručnost ljudi koji vode Ministarstvo odbrane.

PROČITAJTE JOŠ: OSLOBOĐEN KOSMAJAC, “HVALA VUČIĆU”

„Ne samo što je ministar nesposoban, već je i nedostojan funkcije na koju je postavljen, na šta su više puta upozoravali i vojni sindikati. Tragedije se dešavaju i u drugim zemljama, ali ni u jednoj zemlji sveta, koliko je poznato, vojno ministarstvo ne vodi tako nestručan čovek – promoter „ratne retorike“ i govora mržnje, koji nije služio vojsku! Ministar Aleksandar Vulin mora hitno da bude smenjen, jer nema nikakve kompetencije za to mesto”.

“On može da bude portparol Aleksandra Vučića zadužen za zapaljivu retoriku, ali ne može da bude na čelu Ministarstva odbrane, jer njegova nekompetentnost stvara tragične i nesagledive posledice. Podsećam da je Aleksandar Vučić na ovo mesto i do sada dovodio najgore od najgorih – ljude koji su ismevali važnost vojnog poziva, a to su bahati Bratislav Gašić, nestručni Zoran Đorđević, da bi kao vrhunac usledilo postavljanje bahatog i nestručnog Aleksandra Vulina“– ističe prof. dr Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): NOVINAR “PINKA” NAPAO UČESNIKA PROTESTA U NIŠU!

(izvor: preokret.org)

Comments

comments