DruštvoUncategorized

(VIDEO) 2 MILIJARDE za Slaviju, a ona se raspada?!

U žiži javnosti je pred  Novu godinu bila najskuplja jelka na svetu koju je napredna vlast u beogradu platila sitnih 83.000 evra. Pored te najskuplje jelke na svetu koja je naprednim lopovima u Beogradu obezbedila globalnu slavu jer su se ljudi širom sveta zgražavali nad bahatošću i besprizornošću naprednih vlasti u Beogradu naprednjaci u Čačku su pošli primerom svojih partijskih kolega te slupali 30.000 evra za kupovinu novogodišnje jelke za glavni trg u Čačku.

U Nišu su slupali 5.000.000 dinara, a u Zaječaru 3.000.000.

Ono što je nekako u medijima prošlo neprimećeno je posao koji su naprednjaci odradili oko renovacije Slavije u Beogradu na šta su potrošili oko dve milijarde dinara. A kako su odradili posao možete pogeldati u video snimcima operativca iz Zemuna koji je prilično lepo i konkretno kamerom dokumentovao teški fušeraj i nestručnost kada je čitav posao oko obnove Slavije u pitanju.

Što smo kukali na jelku od 83.000 evra kukali smo ali ovde je reč o o ugovoru vrednom dve milijarde dinara za koje niko nije ni pisnuo niti je pravio problem iako je čitav posao odrađen amaterski. Ko je utvrđivao kvalitet odrađenog posla i radova i ko će bre krivično da odgovora za ovaj silan fušeraj i prevaru?

(Izvor: Srbijadanas.net, Gerila)

Comments

comments