Društvo

(VIDEO) 2 MINUTA POTPUNE DOMINACIJE: Ivan Ivanović o “kolegama”, političarima i stanju u Srbiji

Ukoliko niste pogledali gostovanje Ivana Ivanovića u emisiji “Pressing” na N1, ovo su najzanimljivija 2 minuta koja će vas sigurno naterati da pogledate i ostatak gostovanja.

Dominacija

Jedno veliko BRAVO za sve izrečeno.Pogledajte i podelite da što više ljudi vidi.

Posted by Vulinova tetka – Nova Stranica on Wednesday, March 27, 2019

U kratkom video snimku, Ivanović se osvrnuo na “medije” i “kolege” koje već 6 godina ruše sve kodekse novinarstva i pomeraju granice dna. Da, apsolutno je validno pitati šta će oni kada sve ovo prođe, jer neko ko preko 255 puta za godinu dana objavi da se Srbiji sprema rat, neko ko preko 300 puta za godinu dana objavi laž na svojoj naslovnoj strani i neko ko 46 miliona puta (autorsko pravo pozajmljeno od Ane Brnabić) targetira, vređa i ponižava sve koji odbiju da se bezuslovno klanjaju jednom čoveku, jednostavno nemaju šta da traže u slobodnoj Srbiji.

Nemaju ni oni koji su vlast uzurpirali, iako Ivanović precizno objašnjava da su političari zaposleni kod nas, da vlast treba i mora pripadati narodu, a da su oni samo administracija koja je od građana dobila posao da radi ono što joj mi kažemo.

E takvo društvo kada budemo stvorili, a samo od nas zavisi da li ćemo u tome uspeti, onda možemo očekivati da nam krene na bolje.

A gde će onda sva trenutna “gospoda”, pa verovatno u jednom pravcu. Znamo svi gde je to.

Comments

comments