Politika

(VIDEO) “Ako neko glasa za opoziciju, izbacićemo ga sa posla”! Dodik otvoreno preti, da li će i SNS uskoro ovako?!

Milorad Dodik (u nekim krugovima poznat i kao Mile Međed) je na svojoj predizbornoj tribini u Gackom prešao sve “zamišljene linije” političkog ponašanja, korektnosti i ljudskosti i otvoreno, dok su snimale kamere, poručio svima u tom hercegovačkom gradiću da mogu da ostanu bez posla. Samo ako na idućim izborima u RS glasaju za opoziciju, a ne za njega!

Dakle, da ponovimo, za one koji možda nisu odmah shvatili: Milorad Dodik je lično zapretio svima koji ne budu u Gacku glasali za njega da će ostati bez posla! I da će ih on lično najuriti!

PROČITAJTE JOŠ: MARKO VIDOJKOVIĆ: SMRT U DOBA MALOG ALEKA!

Uostalom, pogledajte prilog televizije BN iz Bijeljine, koja je sve ovo zabeležila i objavila u svojim vestima.

Gacko je grad na jugu Hercegovine, nalazi se u Republici Srpskoj i ima oko 6 hiljada stanovnika. Kao i svako manje mesto, tu se svi dobro znaju, i teško da neko ko, na primer, ne želi da glasa za Milorada Dodika, to može da sakrije. Zato je ovakva pretnja izuzetno opasna. Jer, Mile je rešio da ozvanični svoj status “boga i batine” koji ima u RS, koja je praktično postala njegova privatna država.

PROČITAJTE JOŠ: U VOJVODINI SE SPROVODI OTIMAČINA ZEMLJE OD POTOMAKA SOLUNACA!

Ovakva bahatost je tipična za mnoge političare u Srbiji i okruženju, ali niko do sada nije ovakvo otvoreno i bahato zapretio. To je, dakle, taj čuveni partner Aleksandra Vučića i SNS-a preko Drine. Lopuža i kabadahija koji je odlučio da otvoreno zapreti svima koji ne misle isto kao on.

Pozivamo sve naše čitaoce u Repblici Srpskoj da 7. oktobra glasaju za opoziciju i oteraju Dodika sa političke scene.

Što se tiče naših čitalaca u Srbiji, i svih nas koji živimo u ovoj zemlji, nama samo ostaje da se zapitamo: da li je daleko dan kada će i neko iz redova naprednjaka ovako otvoreno da preti nama koji ne mislimo isto kao Alek, Mile i kompanija?!

PROČITAJTE JOŠ: KAKVE VEZE IMA PEVAČICA SA POZORIŠTEM?! SNS-OVA LEONTINA DOBIJA MESTO U UO BEOGRADSKOG DRAMSKOG

Comments

comments