Društvo

(VIDEO): Andrea, “biser” SNS-a koji ne zna ni da govori, odlučuje o spomenicima u Beogradu!

Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine Beograda, održala je prvu sednicu Komisije u novom sazivu, a za predsednicu Komisije, u naredne četiri godine, izabrana je Andrea Radulović iz redova odbornika sa liste Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd.

Tako glasi vest iz medija koja se pojavila danas.

PROČITAJTE JOŠ: SLINA JE NAJSREĆNIJI ČOVEK U SRBIJI: GAZDA MU JE DOZVOLIO DA OBUČE KABANICU!

Dakle, za one koji možda još uvek ne mogu da poveruju: Andrea Radulović, diplomac sa Univerzitea “Braća Karić” sada je na čelu komisije koja će odlučivati o tome gde će se u glavnom gradu naći koji spomenik, kome će biti posvećen, kako će se zvati ulice…

– Naime, pored dva spomenika, veoma sam ponosna što smo usvojili i inicijativu predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića da novi gradski bulevar, na prostoru „Beograda na vodi“ bude nazvan po 28. predsedniku Sjedinjenih Američkih Država – Vudro Vilsonu. Naime, u pitanju je bulevar koji će spajati Bulevar vojvode Mišića (kod Sajma) i Karađorđevu ulicu (na mestu gde će novi most zameniti stari Savski most). Time ćemo dodeliti naziv prvoj ulici u „Beogradu na vodi“, što svakako govori i o napretku u izgradnji infrastrukture u, trenutno, najvažnijem projektu u Beogradu, ali i u Srbiji, izjavila je Andrea Radulović posle prve sednice kojom je predsedavala.

Andrea je izgleda baš ozbiljno shvatila svoju novu ulogu. Za one koji možda ne znaju, Andrea Radulović je svojevremno (ne tako davno) postala “zvezda” na društvenim mrežama upravo zbog ovog snimka ispod:

https://twitter.com/twitter/statuses/973481756153253890

Nas je kada smo ovo otkrili bilo sramota, a veliki broj naših čitalaca složio se sa takvom ocenom.

PROČITAJTE JOŠ: BATA GAŠIĆ ZAPRETIO: “PRODAJ TELEVIZIJU ILI NEMA PARA IZ BUDŽETA”!

Sada smo zabrinuti – hoće li Andrea pravilno moći da izgovori ta “teška” strana koja bude dodeljivala ulicama i trgovima glavnog grada?!

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): NAPREDNI BEOGRADSKI BUDŽET: ZA JARBOLE 406 MILIONA, ZA VRTIĆE I ŠKOLE – NULA DINARA!

Comments

comments