Zabava

(VIDEO): Blam Miroslava Čučkovića treba da uđe u udžbenike istorije

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković poznat je po tome što često pravi blamove, greške i sramne poteze, pa je zbog toga jedan od ljubimaca svih onih korisnika Twittera koji vole dobro da se šale na račun političara. Međutim, najnovijim potezom Čučković je uspeo da nadmaši samog sebe, a to je zaista teško za čoveka koji je pre dve godine svečano otvorio javne tuševe u Obrenovcu, predstavljene kao veliki poduhvat, i to u kupaćim gaćama.

PROČITAJTE JOŠ: BABIĆEV VOZAČ OPTUŽEN ZA LAKŠE DELO, NEĆE BITI ISTRAGE?!

Za šest i po godina, koliko se nalazi na poziciji prvog čoveka Obrenovca, Čučković je uspeo da izgradi sebi zaista jedinstveni imidž – naime, ako se u rečenici pomene njegovo ime, znate da je u pitanju priča o nekom glupom potezu ili blamu. Zbog toga se s vremena na vreme desi da društvenim mrežama krene da kruži njegovo ime i automatski znate da vas čeka neka genijalna priča. Tako je bilo i ovog puta, kada su Twitter preplavile čudne slike Čučkovića koji tegli saobraćajne znakove po obrenovačkim ulicama.

Na prvi pogled nije baš najjasnije o čemu se radi – ko zna, možda mu je to jednostavno novi hobi? Ko će znati šta se čoveku poput popularnog Čučka mota po glavi i kako voli da provodi slobodno vreme tokom ovih sunčanih dana…

https://twitter.com/cofakofa/status/1097423265230974978

Možda je zvanično rešio da batali politiku i pridruži se huliganima?

Ili je ovo neki samo njemu shvatljiv način podrške predsedniku Vučiću?

 

Naravno, ispostavilo se da iza svega stoji veoma “logična” priča i jasno objašnjenje. Naime, prvi čovek Obrenovca je, uvidevši da imaju ozbiljan problem sa oborenim saobraćajnim znacima, rešio da uzme stvari u svoje ruke i sam krene da ih skuplja, kako bi bili sačuvani i vraćeni na svoje mesto. Kao i svaki normalan humanitarac kojem je samo stalo do dobrobiti građana, Čučković je sebe snimio kako skuplja znakove i podelio to na društvenim mrežama, uz poziv građanima da mu jave na mobilni telefon ako vide još negde oboren znak kako bi brže-bolje doleteo.

PROČITAJTE JOŠ: “STEFANOVIĆ BEZOČNO LAŽE, NIKO NIJE PRINUĐEN DA DOĐE NA PROTEST”

Ne zato što želi pažnju i jeftine poene, moliću lepo, nego zato što mu je stalo do vas!

Čučković se nešto kasnije pohvalio da je baza preduzeća za puteve preuzela brigu o oborenim znakovima (što im je, valjda, i posao) i tako je čitava priča rešena – predsednik opštine je oduševio svoje verne glasače, znakovi su ponovo postavljeni na svojim mestima, a internet je bogatiji za još jednu zvezdu koja ničemu ne služi.

Snimak političara koji vucara znakove po ulici sam po sebi povlači mnogo pitanja, ali pre svega nas zanima kakav je to predsednik opštine koji ne može da koordiniše i organizuje nadležne službe da rade svoj posao, nego mora sam da radi? Srećom, to je jedno od onih pitanja na koja zapravo imamo odgovor – loš. Jako loš i dosta smešan, što su, sasvim slučajno, dva epiteta koja najčešće krase sve one političare koje iz svog džepa plaćamo da bi radili dobar posao.

PROČITAJTE JOŠ: I SVEŠTENICI SPC SE OKRENULI PROTIV VUČIĆA: “ŽIVIMO U DIKTATURI, TO MORA DA SE PROMENI”

(izvor: noizz.rs / Ljubica Krstić)

Comments

comments