Društvo

Vučić bez maske: zašto su deca usred hemoterapije izložena opasnim virusima?!

Zbog virusa gripa raspust je produžen. Tu odluku usvojila je Vlada Srbije. Dakle, epidemija je zvanično u toku. Znate valjda kako izgleda pokušaj da posetite nekoga dok je u bolnici kada je proglašena epidemija. Za tu regulativu “ni ptica unutra” postoji dobar razlog, ali on je izgleda prestao da bude validan kada se predsednik Aleksandar Vučić najavio u jednoj lokalnoj bolnici.

PROČITAJTE JOŠ: “STEFANOVIĆ BEZOČNO LAŽE, NIKO NIJE NATERAN DA DOĐE NA PROTESTE”

Vučić je obišao službu hematoonkologije sa sterilnim blokom Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Doktor Vukan Čupić”. Malo je prošetao, obišao blok, pričao s roditeljima i njhovom obolelom decom – bez maske na licu i ono što je najvažnije – slikao se za novine!

Ukoliko ste iole upoznati sa lečenjem obolelih od raka, znate da tokom terapija krvna slika drastično opada, što znači da je imunitet ozbiljno narušen. Ali javi se Vučić i izvol’te. Fotografije koje vidite nemaju veze sa vašim ili mojim političkim stavovima, ali imaju sa zdravim razumom. Zašto i ko je pustio bilo kog čoveka bez maske među decu u jeku epidemije? Zar slikanje nije moglo da sačeka? I onda se kunu u srpsku decu, porodične vrednosti, čast, poštenje, dobre namere.

PROČITAJTE JOŠ: I SVEŠTENICI SPC SE OKRENULI PROTIV VUČIĆA: “ŽIVIMO U DIKTATURI, TO MORA DA SE PROMENI”

Hoće li neko odgovarati što su bolesna deca izložena opasnim virusima usred hemoterapije? Ima li ikoga? Halo, da li se čujemo?

PROČITAJTE JOŠ: BABIĆEV VOZAČ OPTUŽEN ZA BLAŽE DELO, NEĆE BITI ISTRAGE?!

(izvor: noizz.rs / Ivana Stojanov)

Comments

comments