Društvo

(VIDEO) BLAM SARAPE I DJV-a: Dve nule uhvaćene u laži

Krizni štab televizije “Pink” u skraćenom sastavu koji su činili Sarapa i Dragan J. Vučićević prenosili su uživo današnja dešavanja ispred beogradske skupštine.

Odnosno, nisu oni prenosili konkretno ta dešavanja, nego dešavanja koja su se dešavala u nekoj paralelnoj realnosti. To bi otprilike bilo jedino objašnjenje zašto su baš toliko lagali i zašto su baš toliko širili mržnju.

Ispala

Sarapa najavljuje da ćemo videti snimak kako Obradović napada žene.Snimka nema.Onda kaže "pa dobro ne vidi se na snimku ali jeste tako bilo, desilo se".Dokle će da lažu?

Posted by Vulinova tetka – Nova Stranica on Thursday, April 4, 2019

Na ovom video snimku vidimo kako Sarapa najavljuje da ćemo videti “fašistu Obradovića kako napada i preti novinaru”. Prvo užasno je tako nazivati ljude, ali je još užasnije najavljivati snimak koji ne postoji.

Nakon što se na snimku videlo samo kako predsednik “Dveri” mirno prolazi, uključio se Dragan J Vučićević da objasni gledaocima da ne veruju baš uvek svojim očima već da improvizuju malo i da će u tom slučaju zaista izgledati onako kako je njegov kolega i najavio (čitaj: slagao).

Naravno da je bilo ko na današnjem skupu bilo koga udario ili pretio, taj neko bi bio uhapšen. Pošto se ništa od toga nije desilo morali su režimski mediji da improvizuju.

Žalosno, jadno i bedno je na šta su sve spremni, ali na nama je da ipak nastavimo da verujemo svojim očima. A krivične prijave protiv ove dvojice svakako sačuvati.

Comments

comments