Politika

(VIDEO): “Dovoljno je da nas 50 hiljada izađe na ulice i ovo g**** će pasti za manje od 100 dana”!

Jedini način da se okonča diktatura Aleksandra Vučića u Srbiji su ulični protesti. Ukoliko se saberemo na ulici, samo pedeset hiljada nas, ovo govno će pasti sa vlasti za manje od sto dana.

Ovo je sinoć, sa skupa „Stop krvavim košuljama“ održanom u Skupštini opštine Stari Grad, poručio poznati srpski glumac Sergej Trifunović i pozvao sve građane Srbije da dignu glas protiv nasilja režima.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE JASAN ZNAK DA DRŽAVA ŽELI DA UNIŠTI NIŠKI AEORDOROM ŠTO PRE!

– Ne mogu da prihvatim izgovore pojedinca za pasivnost, tipa „ja imam decu, imam firmu, radim svoj posao“ i onaj koji je po meni najgori „šta ja tu mogu da promenim“. Možeš mnogo, svako od nas može mnogo, a za početak da razgovara i otvori oči svakome koga poznaje – rekao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ: GLUMCI KOJI SU OSVOJILI NAGRADE NA FESTIVALU U ALEKSINCU ĆE UPLATITI SAV NOVAC FONDACIJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA!

Aleksandra Vučića je uporedio sa Slobodanom Miloševićem, a prebijanje Borka Stefanovića i ostalih političkih protivnika, po njemu nije jedina paralela sa Miloševićevim režimom.

– Ipak, u odnosu na Miloševića – Vučić je znatno slabiji. Milošević je imao i policajce koji su zbog njega bili spremani da pucaju na narod, a ovde je drugačija situacija. Kada me zaustavi saobraćajna policija, uvek pomislim da ću možda imati dodatne neprijatnosti zbog političkih stavova, a uvek doživim da mi čvrsto stegnu ruku i kažu “svaka čast”. Niko od njih neće u ime onog ministra policije i u Vučićevo ime da gine – rekao je Trifunović i poručio. – Spavaš li mirno Slina, kada te svaki pandur denuncira?

PROČITAJTE JOŠ: KO NIJE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA

(izvor: srbin.info)

Comments

comments