Društvo

(VIDEO): “Drugi kosovski boj” je NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA koje je Ivona Jevtić izvaljivala u DNEVNIKU!

U danima kada na čelo jedne od najpoznatijih svetskih institucija koje I DALJE POSTOJE u Srbiji dolazi osoba koja nema dve blage ni o čemu, pa ni o tome koliko je bilo kosovskih bitaka (što se u Srbiji smatra delom opšte kulture), pomislimo da bi bolji radnik u kulturi bio lik koji je u jednom filmu iz devedesetih imao repliku “kulturo, eve me”. Tog lika je glumio pokojni Milorad Mandić – Manda, a film se zvao, ako ne grešimo, “Dva sata kvalitetnog tv programa”.

PROČITAJTE JOŠ: IZMENAMA ZAKONA O RADU POSLODAVCI ĆE MOĆI DA TRAŽE OD PODATKE OD LEKARA DA VIDE DA LI JE RADNIK ZAISTA BOLESTAN?!

E taj, Mandin “Kultura” bio bi bolji upravnik Muzeja Nikole Tesle, poslednje zaista bitne institucije u svetskim okvirima, koja i dalje postoji u Srbiji. Posle dolaska Ivone Jevtić, bojimo se, da ni gorepomenuta institucija neće, nažalost, još dugo.

Naime, već nekoliko dana društvene mreže bruje o njenom biseru i “dva kosovska boja” (onom prvom i nekom drugom, koji se, izgleda, odvija u Ivoninoj glavi), ali njen nastup u Kulturnom dnevniku pre ravno tri godine – ostaviće iza sebe sve njene gluposti.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): PLJAČKA BEOGRAĐANA: SNS “REKONSTRUIŠE” ULICU KOJA JE ZAVRŠENA PROŠLE GODINE?!

Naime, Ivona te 2015. godine izgleda nije još umela ni da govori kako treba. Jer kako objasniti sledeći snimak?!

Pritom, ovde nisu bile u pitanju reči koje su mnogo komplikovane ili zahtevne za izgovor. Reč “kustos” i “umetnost” su reči koje su uče najkasnije u višim razredima osnovne škole i svako kome je srpski maternji jezik i ko nema problema sa govorom trebalo bi da ih izgovara bez poteškoća.

Međutim, ne i Ivona, nova direktorka jedne OD NAJZNAČAJNIJIH INSTITUCIJA ZA ISTORIJU NAŠEG NARODA, ALI I ČITAVE PLANETE (znamo šta Nikola Tesla i njegova zaostavština znače za čitav svet).

Posle ovoga valjda više niko nema pravo da se čudi i pita – kako smo došli tu gde smo danas?!

PROČITAJTE JOŠ: JAKO JE OZBILJNO KAD O PRELETAČIMA PRIČA OSOBA KOJA JE PROMENILA ČAK 5 STRANAKA!

Comments

comments