Društvo

(VIDEO): “Glavna” stanica Topčider je i dalje u 19. veku: U voz preko šina, čekaonica kao javni WC!

Glupost koju je napravila beogradska vlast na čelu sa Malim doktor Sinišom i Radojičić doktor Zokijem kada je odlučila da uništi Glavnu železničku stanicu – sada se obija o glavu svima u glavnom gradu! Tačnije, svima koji žele negde da putuju vozom.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR VUČIĆ JE GINISOV REKORDER PO BROJU NAJAVLJENIH ATENTATA U MEDIJIMA!

Genijalna ideja da glavnu stanicu glume “Prokop” i “Topčider” toliko je dobra da ne možemo da verujemo svojim očima: sada svi koji trebaju negde da putuju sa Topčidera: ako žele da dođu do voza, prvo moraju da pređu preko šina! Ako dođu ranije, moraju da se guraju u čekaonici koja je veličine jednog toaleta na svakoj normalnoj železničkoj stanici!

Putokazi za bitne tačke na stanici su ispisani auto-lakom na betonu!

PROČITAJTE JOŠ: SRBI NA KOSOVU MASOVNO PRODAJU KUĆE ZBOG VUČIĆA!

Napredno, nema šta.

Ko god da je odlučio da se stanici “Topčider” dodeli uloga nekakve glavne stanice (makar samo privremeno) ili je lud ili nema pojma o železičkim stanicama. Čak i kada je građena, a to je bilo u 19. veku, ona je pravljena da bude samo lokalna stanica za tadašnji najelitniji deo Beograda, a ne mesto na kome treba da u istom trenutku bude 1000 putnika!

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE VUČIĆEV JEDINI PLAN: SVI U SRBIJI ZNAJU DA JE KOSOVO IZGUBLJENO!

No, kako kaže stara izreka – slika govori više od reči, pa je najbolje da se i sami uverite na snimku ispod kako sve to izgleda tragično:

Comments

comments