Društvo

(VIDEO) Goca Uzelac jadnija nego ikad – “novinarka” Pinka ponovo pokušala da glumi žrtvu

Kao što je već poznato sinoć se na protestu #1od5miliona dogodio incident ispred zgrade Predsedništva republike Srbije kada je jedan od organizatora Srđan Marković prišao da ostavi uslove za izlazak na izbore.

Ovaj događaj može naravno i da se tumači drugačije ukoliko živite u paralelnom univerzumu Aleksandra Vučića a to smo danas i videli kada su se on i njegovi “mediji” upljuvali da objasne kako događaj ne izgleda onako kao što svi vide već da su zapravo huligani pokušali nasilno da upadnu u Predsedništvo.

Naravno takmičenje za najnemoralnijeg i najbeščasnijeg apsolutno je obesmišljeno kada se u toj trci nalazi televizija “Pink” i nešto što sebe naziva Gordana Uzelac koja je došla na konferenciju za novinare Srđana Markovića i tamo pokušala da vređa, provocira i glumi žrtvu po starom dobrom oprobanom receptu.

Na ovom snimku vidimo jednu potpuno drugačiju gospođicu Uzelac od one na koju smo navikli kad ispituje lidera naprednjaka, a koliko je sve samo loša (i to poprilično loša) gluma i koliko je želja da odglumi žrtvu prevelika može da se zaključi što, isto kao i predsednik joj, od svake rečenice i svakog pokreta sagovornika vidi pokušaj fizičkog napada.

Nije to prvi put da “novinarka” Pinka biva napadnuta, setimo se i protesta Dveri ispred ove televizije kada je ona sa svojom koleginicom takođe iscenirala udarce u glavu i padanje u nesvest, a takođe pogledajte i ovaj snimak pa zaključite ko ovde voli da laže.

Što se samog događaja ispred Predsedništva tiče svakako da je poražavajuće viđati scene nasilja na ulicama, sa druge strane dobro je što su obe strane zadržale smirenost te su se izbegli dalji sukobi, a ukoliko želimo da radimo na normalizaciji društva onda Gordana Uzelac i televizija Pink treba svakako da se ponašaju potpuno suprotno od onoga što sada rade.

Comments

comments