Društvo

(VIDEO) HIT: Kola Kola napravila sprdnju sa beogradskim naprednim idiotima

Besmisao novogodišnje rasvete koja se postavlja u septembru, a potom odlaže njen početak rada nisu uvideli samo stanovnici glavnog grada (i čelnici kompanije “Keep Light” koja brutalno zarađuje na ovoj pljački), već i ljudi iz Koka Kole.

Kako je ovaj brend poznat po svojim novogodišnjim reklamama i kako je, bar dok smo klinci bili, važila fraza da novogodišnji praznici počinju onda kada “Koka Kola” krene sa emitovanjem prazničnog marketinga, odlučili su da naprave, pa da tako kažemo, sprdačinu sa celom ovom nimalo smešnom situacijom u Beogradu.

Reklamu uostalom možete pogledati i sami.

Hajde sad za trenutak da se samo osvrnemo na sve što smo videli i sve šta ova reklama uopšte i znači.

U Beogradu se odvija neviđena pljačka. Cena novogodišnje rasvete za ovu godinu je neverovatnih 340 MILIONA DINARA, što je oko 120 puta više novca nego što je izdvajano 2014. godine.

I to mora da bude glavna poruka u celoj situaciji.

“Koka Kola” je ekspert za marketing, reklama je naravno uklonjena sa društvenih mreža i teško da se to desilo usled neke cenzure. Njihov cilj je postignut, svi pričaju o njima, a naša žalost je što su kampanju bazirali na sprdnji sa nama.

Da, na sprdnji sa nama, jer ovo je naša vlast, vlast za koju smo mi glasali i vlast koja naše pare koristi za punjenje svojih džepova.

A vi razmislite još jednom da li su svi isti na dan nekih sledećih izbora…

Comments

comments