Politika

(VIDEO) Hoće li Više javno tužilaštvo da reaguje i kada naprednjak preti opoziciji NABIJANJEM NA KOLAC?!

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković “obratio” se na Tviteru republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac.

On je objavio snimak na kom se nalazi Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, koji svakog petka, kada se simpatizeri PSG okupljaju ispred Predsedništva i pitaju ko je ubio Olivera Ivanovića, pojavljuje sa megafonom i upućuje uvrede na njihov račun.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) OVAJ ČOVEK JE HEROJ DANA: ODRŽAO JE LEKCIJU VUČIĆU, POSLE KOJE OVOM NIJE BILO DOBRO!

“Gospođo državna tužiteljko Dolovac, preporučujem Vašoj pažnji, ili je samo pretnja vešanjem inkriminisana, a kočevi su u slobodnoj upotrebi – pitam zbog drugih”, naveo je Janković.

On je potom objavio i fotografije na kojima se Spasić nalazi u društvu premijerke Ane Brnabić i predsednika Srpske Milorada Dodika.

PROČITAJTE JOŠ: GRAĐEVINSKI RADOVI U NS SLUŽE ZA PRIKRIVANJE VELIKE AFERE?!

“Deo kada nam gospodin iz visokog društva savetuje da kupimo mrtvačke sanduke za decu ne bih puštao, ipak. Srbija će sve dublje tonuti u blato dok čvrsto ne odlučimo da isprobamo kako izgleda živeti u građanskoj, pravnoj državi. Sve drugo smo do sad probali, samo ne to”, naveo je Janković.

PROČITAJTE JOŠ: 28 MILIONA EVRA OD KONCESIJE “NIKOLE TESLE” IDE – CANETU SUBOTIĆU!

(izvor: b92.net)

Comments

comments