Društvo

(VIDEO): Krst o kome svi pričaju je opran od crvene boje i sada izgleda GORE NEGO RANIJE!

Da nije bilo još jednog neverovatno glupog poteza gradskih komunalnih službi u Beogradu dobar deo ljudi u Srbiji ne bi znao za Vozarev krst.

Ovaj spomenik, premda nije baš ni malih dimenzija, već decenijama nije mnogo upadljiv, iako se nalazi u jednom od centralnih delova Beograda – na Crvenom krstu.

PROČITAJTE JOŠ: SVAKA ČAST: SINIŠA KOVAČEVIĆ ZBOG SERGEJA VRAĆA NAGRADU!

I nikome sve do naprednjaka nije palo na pamet da bi krst koji se nalazi u delu grada pod imenom “Crveni krst” trebalo ofarbati kantom crvene farbe! Tako smo dobili dokaz da naprednjačka logika stvarno ne zna za granice…

PROČITAJTE JOŠ: ZA GINISA: VUČIĆ JE SAMO U 2018. BIO 181 I PO SAT NA RTS-U!

Slike ovog spomenika koji je ofabran su se brzo proširile društvenim mrežama, uz lavinu negativnih komentara, a gradske vlasti su onda rešile jutros da ga – operu! I tako vrate u pređašnje stanje, makar što se tiče boje.

Oni koji su videli ovaj krst i pre poslednjih intervencija beogradskih komunalaca, kažu da sada izgleda gore nego pre, a kakva je situacija možete da se uverite u videu ispod.

Šta nam govori ova poslednja u nizu gluposti beogradskih naprednjaka?

Prvo, da vlast koja je trenutno u glavnom gradu nema pojma o tome šta radi, makar to bili i obični komunalni poslovi.

Drugo, spremni su da svoje gluposti što pre zataškaju, bez ikakve reči opravdanja ili objašnjenja zašto su uopšte započinjali ovaj glupavi posao?!

Treće, spomenici su izgleda potpuno nezaštićeni od divljanja gradskih komunalnih službi i njihovih čelnika. Što stvara dodatnu brigu, jer možemo samo da strepimo i da se pitamo: koji spomenik je sledeći na redu za iživljavanje?!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) NOVOGODIŠNJA RASVETA U BEOGRADU POJELA 10 VRTIĆA!

Comments

comments