Društvo

(VIDEO) Pinkova mašinerija zla: Čuveni reditelj NAPADNUT na ulici posle Pajkićeve debilne emisije!

Da je Pink propagandna mašinerija svakog režima – zna svaka osoba sa koeficijentom inteligencije većim od broja cipela koji nosi.

Da je Lav Grigorije Pajkić neduhovita, dosadna i nadobudna osoba – takođe zna svako ko je odgledao makar minut njegovog bućkuriša sa Ružičaste televizije.

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNO PISMO MAME IZ NARODNOG FRONTA: KAO DA SAM U LOGORU, A NE U PORODILIŠTU!

Međutim, osim neduhovitih opaski, providnih nameštaljki i sličnih neverovatno debilnih trikova za uveseljavanje nepismene mase, Lav Grigorije do sada nije naudio nikome konkretno (ne računamo tu gledaoce njegove emisije koje ubija u pojam). Međutim, i ovo se promenilo poslednjih dana.

Naime, posle tupavog i poprilično zlonamernog priloga o Janku Baljku, čuveni reditelj je jutros napadnut na ulici. Reč je bila, kako je sam Baljak rekao, o verbalnom napadu. Neka budala je išla za njim ulicom i vikala “đubre izdajničko”!

Sada, možda će neko reći da “to nije napad”, odnosno da to nije “ništa strašno”, ali ako se i nađe neki pametan koji će da ostavlja takve i slične komentare ispod ovog teksta, mi jedino možemo da odgovorimo – to tako počinje. Prvo te neko blati, a onda slede mnogo teže i gore stvari. Što se tiče gospodina Baljka (na slici ispod), nadamo se da više neće imati nikakvih neprijatnosti zbog ove gomile gluposti sa Pinka.

Problem nije samo u Lavu Grigoriju, koji je jednostavno suviše glup, veći deo problema je Željko Mitrović i njemu slični koji svojim dijaboličnim umom osmišljavaju propagandu protiv “državnih neprijatelja”, tj. svakoga ko se ne dopada Vođi i naprednom kartelu.

PROČITAJTE JOŠ: KAD NAPREDNJAK BIJE: SNS-OV NARODNI POSLANIK TUKAO, A ONDA IZMIŠLJAO OPRAVDANJA!

Danas je bila aktuelna priča o zabranjenom filmu “Mezimica”, a u istom danu je, posle direktive iz blatoida, napadnut jedan radnik u kulturi. SNS, izgleda, potpuno gubi kompas: ako kao najveću pretnju po svoju vlast vidi umetnike (dakle, ljude koji ne nose oružje i ne ruše državni poredak) onda je to znak da im je kraj – blizu. Nadamo se i bliže nego što većina misli!

PROČITAJTE JOŠ: SVI TOMINI LJUDI SU DOBRO UDOMLJENI: PLATE DO 4.000 EVRA, A ŠTA ZAISTA RADE?!

Comments

comments