Društvo

(VIDEO) POGLEDAJTE OVU BRUKU: Sendviči i botovi se spremaju za miting u Kraljevu

Danas se obeležava 10 godina postojanja Srpske Napredne Stranke, a kako drugačije to da obeleže nego “veličanstvenim mitingom” uz prigodan govor gazde (najavio da će pričati više od 2 sata) i aplauze razularene mase u transu.

Nije teško naprednjacima da zakupe prostor, nije teško ni gazdi da drži višečasovni govor, ali da bi skupili masu naravno da moraju da angažuju sopstvenu armiju iz cele Srbije. A ni oni ne dolaze za džabe, odnosno nakon gledanja ovog video snimka, možda bi više časti i morala imali kada bi zaista dolazili za džabe.

Ovo su pripreme beogradskih lokalnih odbora pred put, sendviči su tu, voda je tu, razularena masa je tu, pa nek se i dalje pitaju zašto ih narod proziva da su sendvičari, apsolutno su opravdali svoj nadimak.

Mi im želimo da u zdravlju i veselju pojedu i popiju ove poklone jer otprilike toliko i vrede, ništa više i ništa manje. Nadamo se samo da u sendvičima ima dovoljna količina ugljenih hidrata koji će im fizički pomoći da izdrže celokupan cirkus i da još brže, jače i bolje aplaudiraju liderima koji su i njih, a nažalost i sve nas pretvorili u jednu ogromnu sramotu.

Sramotu za koju ne postoje granice.

Comments

comments