Društvo

(VIDEO) Snimak koji ne zaboravljamo – Vučić opet uhvaćen u laži

Apsolutna vlast Aleksandra Vučića polako ulazi u osmu godinu i veoma je teško, praktično nemoguće zapamtiti sve laži kojih smo se naslušali u prethodnom periodu, ali postoje neke koje jednostavno moramo sačuvati od zaborava.

Ukratko vladavina Vučića izgleda kukanje na prethodne (iako su svi lopovi preleteli kod njega), obećanje nečeg, pa onda opet kukanje, pa opet isto obećanje, pa opet kukanje, pa opet ono prvo obećanje samo malo prošireno.

U moru bombardovanja informacijama da nam svaki dna preti neki rat, užas, haos i pakao, a onda to malo začiniti nerealnim obećanjima o zlatnom dobu i neviđenom napretku, za danas smo izdvojili ovo gostovanje Aleksandra Vučića kod nekog čoveka kome ne želimo ni ime da izgovorimo.

Poslušajte uostalom i sami, čovek je rekao da je realna procena kraj 2018. i početak 2019. da kompletan projekat Beograd na vodi bude završen.

Danas je polovina januara, Beograd na vodi ne postoji. Postoje 2 zgrade koje nemaju ni upotrebnu dozvolu, postoje izmišljeni stanari koji su se lažno uselili dok su pravi botovi klicali ovom lažovu i prevarantu.

Postoje milioni, ako ne i milijarde evra opljačkane za ovaj projekat, postoji Slobodan Tanasković – čuvar koji je preminuo na VMA nakon što su ga vezali dok su u pola noći bagerima i sa fantomkama rušili.

Postojaće valjda jednog dana i optužnica za sve što su u prethodnih 2000 i nešto dana radili a što je direktno išlo na štetu našeg naroda i naše države.

Comments

comments