Društvo

(VIDEO) SRAMNO: Poslanica SNS-a tokom nastupa u Skupštini reklamira Dom zdravlja?!

Na sajtu niškog Doma zdravlja, čiji je direktor Milorad Jerkan iz Srpske napredne stranke, 3 puta u 4 dana osvanuo je govor narodne poslanice SNS Jelene Žarić Kovačević iz Niša uz zahvalnicu zato što je u superlativu govorila o rukovodstvu ove zdravstvene ustanove, predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, dok se raspravljalo o zakonu iz oblasti zdravstvene zaštite u Skupštini Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: “ALEKSANDAR MARTINOVIĆ BI VAM LIČNO IZVADIO SVAKI ORGAN, SAMO DA MOŽE”!

Pored uobičajenih servisnih obaveštenja kao što je akcija samopregleda dojke ili upis u savetovalište za trudnice, na zvaničnoj internet stranici Doma zdravlja 20. jula objavljeno je kako je Žarić Kovačević, javljajući se po amandmanu, iskoristila svoje vreme da “reklamira” direktora Jerkana i usluge zdravstvene zaštite Doma zdravlja (na slici ispod). Ona je doprinela diskusiji pohvalama Jerkanu i rukovodstvu.

Ono što se, takođe, odnosi na poboljšanje zdravstvene zaštite jeste i aktivnost direktora i rukovodstva, ali i zaposlenih Doma zdravlja u Nišu, bez čega ova ustanova ne bi mogla da funkcioniše na ovako dobar način – rekla je Žarić Kovačević.

Međutim, tu nije kraj, jer je nešto kasnije Žarić Kovačević diskutovala po drugom amandmanu, pa je ničim izazvana, uvezala Jerkana, Vučića, Vladu i nišku vlast, izrekavši salvu pohvala.

Iako im do sad to nije bila praksa, Dom zdravlja je preneo obe govorancije naprednjakinje Žarić Kovačević, sa linkom do njenog YouTube kanala.

Hvala narodnoj poslanici Jeleni na podršci. Danas je na sednici Narodne skupštine Republike Srbije, narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević u obraćanju ministru zdravlja i narodnim poslanicima istakla da rukovodstvo Doma zdravlja Niš na čelu sa direktorom prof.dr Miloradom Jerkanom i zaposlenima radi konstantno na projektima u saradnji sa rukovodstvom Grada Niša i da je prošle godine rekonstruisan Dom zdravlja Niš kao rezultat jednog projekta. Iskoristila je priliku da se zahvali Vladi Republike Srbije, Ministarstvu zdravlja i ministru lično, i Gradu Nišu na podršci koju pružaju ovoj ustanovi – saopštava Dom zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO KOŠTA NEEFIKASNO SUDSTVO: ZA DVE GODINE IZ NAŠEG DŽEPA JE PLAĆENO 60 MILIONA EVRA!

Danas je i treći put prenesen govor Žarić Kovačević, pa je Dom zdravlja još jednom dobio direktan kanal do srpskog parlamenta, a poslanica besplatnu promociju na sajtu DZ.

Zašto se sajt Doma zdravlja koristi za međusobno reklamiranje rukovodstva ove ustanove i poslanice SNS, da li će biti prenošeni i govori poslanika drugih političkih opcija ili je to “neka partijska veza” u ovom naprednjačkom multimedijalnom “ja tebi – ti meni” laskanju, nije poznato, jer u ponedeljak direktor Jerkan, kako je rekao, nije mogao da odgovara na pitanja, a danas se nije javljao na telefon novinarima. Pitanja su poslata i mejlom.

PROČITAJTE JOŠ: PUKAO SNS-OV JAVNI SERVIS: DNEVNIK RTV PROŠLE NEDELJE NIJE GLEDAO NITI 1 GLEDALAC!

Govori Jelene Žarić Kovačević na sajtu Doma zdravlja objavljeni su 20, 22 i 23. jula.

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments