Društvo

(VIDEO) Studio B ponovo probio dno “izveštavanja”

Kao što smo već pisali, danas su predstavnic “Saveza za Srbiju” zajedno sa narodom pokušali da dođu do Gorana Vesića i sa njim razgovaraju, zamenik gradonačelnika je pokazao neviđenu hrabrost i na njih poslao žene koje treba da budu zaposlene u gradskoj skupštini, a režimski mediji su ta dešavanja videli nekim drugim očima i o tome izveštavali na neki malo drugačiji način.

Od svih njih Studio B je ponovo briljirao, a u prilogu pogledajte kako je to izgledalo.

Upozorenje – nije za one sa slabim želudcem.

Kajron

Obratiti pažnju na kajron.I zapamtite, da, mediji imaju ogromni uticaj na ovo zlo.Ako neka nova vlast ne zabrani svo ovo smeće, onda je na nama da se protiv te nove vlasti borimo još jače nego protiv ovde.

Posted by Vulinova tetka – Nova Stranica on Thursday, April 4, 2019

Ništa bolji nije bio ni “Kurir” gde zaista treba pohvaliti kreativnost “novinara” i koji takođe prenose dešavanja iz nekog paralelnog univerzuma.

Na Pinku je u toku zasedanje već dobro poznatog kriznog štaba koji čine Sarapa, Vučićević, Krstić i ostali opskurni likovi i takođe prenose dešavanja iz istog tog virtuelnog sveta.

Da podsetimo još jednom nikakvog nasilja nije bilo. Nikakve žene nisu prebijene. Ljudi su pokušali da dođu do zamenika gradonačelnika i najnormalnije razgovaraju.

Za ove “medije” nemamo nikakvu poruku, ali za neku buduću vlast svakako imamo, a to je da dobro paze da li će primenjivati zakon i da li će ovo blato nastaviti da egzistira i u nekim budućim vremenima.

Comments

comments