Politika

(VIDEO): Teči, teči, dijalože: Goran Rakić se obrukao, ne zna ni da govori kako treba!

Ne bi bilo loše da se Rakić pre gostovanja na nacionalnoj televiziji konsultuje s gramatikom za šesti razred osnovne škole i nauči glasovne promene.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je za RTS da su predstavnici Srba sa KiM danas razgovarali sa predsednikom Vučićem o političko-bezbednosnoj situaciji i da ih raduje to što će se do rešenja za KiM doći kompromisom uz konsultacije sa srpskim narodom.

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆI PROIZVOĐAČ LAŽNIH VESTI JE ALEKSANDAR VUČIĆ!

Rakić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo da se do kompromisnog rešenja može doći samo uz konsultacije sa državom. Dodao je da su predstavnici Srba preneli poruku Vučiću da ima njihovu podršk, i govorio o uzavrelim stastima na području Kosova i Metohije.

On je u jutarnjem programu govorio o nedavnim problemima, ali i dijalogu koji teče.

PROČITAJTE JOŠ: INSPEKTOR NAPREDNJAK DANJU BIJE, A NOĆU DRŽI KAFANU U CENTRU GRADA!

Imali smo situaciju otmice Marka Đurića, a Briselskim sporazumom je dogovora da nikakvih upada niti priliva na sever može imati kosovske bezbedonosne snage specijalne jedinice ROSU. Oni su to uradili, međunarodna zajednica ćutala i svedoci ste do čega je to dovelo – rekao je Rakić, a potom izvalio gaf veka:

– Predsednik Vučić nas je upoznao kako su tekli dijalozi, i kako i dalje teču, i mi zbog toga osećamo zabrinutost.

Ne bi bilo loše da se Rakić pre gostovanja na nacionalnoj televiziji konsultuje sa gramatikom za šesti razred osnovne škole i nauči glasovne promene, u ovom slučaju palatalizaciju.

PROČITAJTE JOŠ: OPET PRETI: NEĆETE MOJ PLAN ZA KIM: E PA ZA NEKOLIKO DECENIJA BRANIĆETE I VRANJE!

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments