Politika

“Vojska Kosova formirana u dogovoru Vučića i prištinskih vlasti”!

SNP “Naši” već mesecima najavljuju u kom pravcu će ići izdaja Kosova i Metohije od strane Aleksandra Vučića i na našu nesreću vidimo da je sve što smo govorili istina.

U dogovoru Aleksandra Vučića i šiptarskih terorista formirana je vojska “Kosova”.

PROČITAJTE JOŠ: OPET NAS JE PLJUNUO: VUČIĆ REKAO DA SRBI NISU SPOSOBNI DA BRANE KOSOVO!

To je deo strategije za podizanje tenzija na Kosovu i Metohiji i kako bi Vučićeva izdaja bila predstavljena kao jedino rešenje da ne dođe do novog rata.

U tom cilju čitava propagandna mašinerija Aleksandra Vučića građane zasipa lažima i najavljuje ratove i sukob na Kosovu. Do sukoba na Kosovu može doći samo po dogovoru između Vučića i šiptarskih terorista koji su na čelu lažne države.

SNP “Naši” mesecima upozoravaju javnost da je Vučiću potreban sukob kako bi izdaju predstavio u javnosti kao svoju pobedi i da je izvukao što se izvući može. U realnosti radi se o bezočnoj izdaji i Aleksandar Vučić nema bližih saradnika od šiptarskih terorista na Kosovu sa kojima sprovodi sve svoje akcije.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): NARODU JE DOZLOGRDILO, NE MOŽE VIŠE DA SLUŠA LAŽI I GLUPOSTI!

Ono što je takođe bitno je da će u ovom momentu svi koji su protiv diktatora biti predstavljani kao neko ko radi za šiptare, a Vučić kao naš veliki branitelj i patriota.

IZDAJA NEĆE PROĆI!

PROČITAJTE JOŠ: BEZ SRAMA – AKO NEMATE ZA POREZ – PRODAJTE STAN!

(izvor: informativna služba SNP “Naši”)

Comments

comments