Društvo

(FOTO): BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih SNS-ovaca pretukli mladića!

Danijela Đorđevića (25) iz Petrovca na Mlavi, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, napali su i naneli mu teše telesne povrede, pijani sinovi bahatih funkcionera SNS iz Petrovca na Mlavi.

Kako „TPKNEWS“ saznaje, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, Danijel Đorđević (25) vraćajući se kući iz grada sa devojkom i njenom drugaricom, svratili su do jednog lokala u centru Petrovca na Mlavi da naruče nešto da pojedu.

PROČITAJTE JOŠ: OPET NAS JE PLJUNUO: VUČIĆ IZJAVIO DA SRBI NISU SPOSOBNI DA BRANE KOSMET!

Dok je Danijel čekao naručenu hranu, Nikola Đorđević (24), Božidar Vuksanović (23) i Dragan Marković koji su bili u vidnom alkoholisanom stanju, počeli su da mu dobacuju, da bi ga nakon toga Božidar Vuksanović pozvao da mu priđe jer ima nešto da mu kaže. Dok je Danijel prilazio Božidaru koji ga je pozvao, kukavički s leđa napao ga je Nikola udarivši ga pesnicom u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao preko Božidara i tada su počeli Nikola, Dragan i Božidar da ga udaraju pesnicama i nogama po glavi i telu. Danijel je nekako uspeo da se izvuče i istrči van iz lokala. Dok je Danijel bežao ka pešačkoj zoni, Nikola je jureći ga vikao „ima da te jurimo do kuće“. Danijel nije uspeo daleko da im odmakne, jer ga je Nikola ubrzo sustigao i ponovo pesnicom udario s leđa u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao na zemlju, i tada su Božidar i Nikola nastavili da ga šutiraju. U pomoć Danijelu koji je od zadobijenih udaraca izgubio svest, pritrčala je njegova devojka na koju je nasrnuo Božidar, koju je silovito odgurnuo u stranu zbog čega je ona pala na zemlju.

Nikola Đorđević/Foto: Facebook

Kada su na kraju shvatili da je Danijel izgubio svest, ostavili su ga svog krvavog na zemlji, na pešačkoj zoni, udaljivši se nazivajući ga pogrdnim imenima.

Danijela su devojka i njena drugarica odvele do kuće koja se nalazi nedaleko od mesta gde su ga napali pijani sinovi bahatih funkcionera SNS iz Petrovca na Mlavi. Pozvale su odmah Danijelovog oca, koji je odmah odveo Danijela u petrovačku Opštu bolnicu.

Božidar Vuksanović/Foto: Facebook

Kako „TPKNEWS“ saznaje od izvora iz policije, nakon prijavljenog incidenta policija je osumnjičene Nikolu Đorđevića (24), Božidara Vuksanovića (23) i Dragana Markovića uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova nakon čega su sva trojica pušteni na slobodu posle intervencije N.N. lica iz vrha petrovačkih naprednjaka.

PROČITAJTE JOŠ: BEZ SRAMA: AKO NEMATE PARA ZA POREZ – PRODAJTE STAN!

Kako saznajemo od našeg izvora koji je upoznat sa celim slučajem, Biljana Mladenović majka Dragana Markovića koja je poznata zubarka u Petrovcu na Mlavi, angažovala je advokata iz Beograda koji će da brani trojicu batinaša.

Dragan Marković/Foto: Facebook

Inače, Nikola Đorđević (24) je 2014. godine, sa još trojicom drugara pretukao tamnoputog saigrača iz Gane Apiju Nairu Bizmarka! Nikola je tada zajedno sa svojim drugovima Igorom M. iz Kamenova i Petrovčanima Nebojšom V. i Miljanom P. sačekao ispred zgrade fudbalera i napao.

Ni nakon četri ipo godina za prebijanje igrača iz Gane Apiju Nairu Bizmarka niko nije osuđen.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): NARODU JE DOZLOGRDILO, NE MOŽE VIŠE DA SLUŠA LAŽI I GLUPOSTI!

(izvor: tpknews.com)

Comments

comments