Društvo

Vučić o istrazi protiv Velje Nevolje: Pokazaćemo građanima nešto ZAISTA JEZIVO

“Za nekoliko dana ćemo građanima Srbije pokazati nešto što je zaista jezivo. Čekamo dodatna veštačenja da ne bi neko sutra rekao da to ne može da se koristi u dokaznom postupku”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučića na TV Prva pričajući o istrazi protiv kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, a prenosi portal Blic.

Vučić je rekao da čeka zvanična veštačenja, a onda će pokazati “ljudima nešto što je jezivo” kako bi mogli da vide “da li se iza svega krije politika, zaštita režima ili se krije borba protiv jedne kriminalne grupe”.

– Ponosan sam na hrabrost koju nadležni organi pokazuju. Država će u toj borbi pobediti, zaštitićemo svako dete od onih koji su mislili da je izvršenje najgnusnijih krivičnih dela moguće, jer su očigledno imali dobra leđa – rekao je Vučić.

– Kada budemo prikazivali te stvari moraćemo unapred ljudima da kažu da sklone decu… – istakao je Vučić.

On je dodao da ćemo tada videti “ko je zapravo tu koga štitio, a ko se zaklinjao ubicama”.

– Za nekoliko dana, najkasnije u četvrtak, ćemo pokazati građanima sve. Javnost je do sada videla samo oružje, organizovanu grupu, pištolje, snajpere, pancire metke, drogu… To nije ništa – rekao je on i istakao da će te informacije “šokirati celu Evropu i ceo svet”.

Komentarišući navode Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika FK Partizan, koji je dao ostavku nakon hapšenja kriminalne grupe Velje Nevolje i njihovog šteka sa oružjem pronađenog na stadionu u Humskoj, da je nedopustivo da Belivuk “osuđen pre vremena”, Vučić je rekao:

– Narod će videti uskoro, pa će videti da li sam se ja ponašao nedopustivo ili Vuletić. Rekao bih mu mnogo više ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju. Kada budete videli shvatićete… – rekao je predsednik Srbije, a potom je dodao:

– Ja sam blizu kraja svog mandata i vreme je da vršim rekapitulaciju.

 

Izvor: Blic.rs

Foto: Nova.rs

Comments

comments