DruštvoKorona

Vučićev sin Danilo, otac Anđelko i Čeda Jovanović u istoj sobi u kovid bolnici?!

Kako Gerila nezvanično, otac i sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Anđelko i Danilo, kao i lider LDP Čedomir Jovanović smešteni su u istoj sobi u kovid bolnici u okviru KBC Bežanijska kosa.

Ovo je Gerili rekao izvor blizak bolničkom osoblju, ali zvaničnu potvrdu od uprave nismo dobili.

Ukoliko se pokaže da je ova informacija tačna, onda se postavlja pitanje otkud to da je sin Aleksandra Vučića, Danilo, ponovo oboleo od korone, ako je već zbog ovog virusa bio hospitalizovan tokom aprila. Da li to znači da mladi Vučić nije ni imao koronu tokom vanrednog stanja, nego je priča iskonstruisana zarad političke kampanje, ili je pak moguće da ista osoba od korone oboli dva puta u kraćem vremenskom intervalu, odnosno da se ne razvijaju antitela kod osoba koje su se zarazile i preležale virus.

Inače, informaciju da je Čedomir Jovanović hospitalizovan u bolnici na Bežanijskoj kosi objavio je danas „Blic“ i, pozivajući se na nezvanične izvore, naveo da je Jovanoviću konstatovana upala pluća i da čeka rezultate testa na Covid-19. Kako je za „Blic“ nezvanično rečeno u LDP, Čedomir Jovanović je bio u kontaktu sa osobama za koje se ispostavilo da su pozitivne na korona virus.

Na društvenim mrežama i u medijima ranije su objavljene fotografije Čedomira Jovanovića sa proslave izborne pobede u izbornom štabu SNS 21. juna uveče na kojima je, između ostalih, sa liderom SNS i prdsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Budući da je veći broj zaraženih virusom upravo među onima koji su bili prisutni na SNS slavlju u izbornoj noći, u javnosti već provejava pitanje šta je sa samim Aleksandrom Vučićem. Podsetimo, na slavlju SNS bili su i trenutno zaraženi Aleksandar Vulin, Maja Gojković, Marko Đurić, kao i sam šef SNS Vučić. Dodatnu sumnju među građanima, a posebno među korisnicima društvene mreže tviter, podgreva i to što Vučića već par dana nema u javnosti. Kako je redakciji Gerila nezvanično rečeno, Vučić tokom poslednjih par dana podvrgnut je testovima na koronu. Zbog pouzdanosti rezultata, rađeno je više testova, a rezultati su, navodno, negativni.

Comments

comments