Politika

Zašto Šešelj ne divlja kada se ruši u Savamali ili kada vlast otima penzije i aerodrome?!

Tviteraši imaju i odgovor zašto je tako.

Grupa pripadnika Srpske radikalne stranke na čelu sa liderom Vojislavom Šešeljem pokušala je sinoć da probije kordon policije ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju gde je počeo festival “Mirdita, dobar dan”.

PROČITAJTE JOŠ: OPOZICIONE OPŠTINE PODRŽALE PAUNOVIĆA: DOSTA SNS-OVOG NASILJA NAD PARAĆINOM!

Upravo zbog protesta radikala i pravljenja haosa zbog održavanja festivala, Šešelj je postao meta na društvenim mrežama.

Tviteraši su se zapitali zašto Šešelj “ne divlja kada se ruši srpska država u Savamali”, “kad Srbima otmu penzije”, “kad otimaju srpske aerodrome”…

– A zašto Šešelj ne divlja kada se ruši srpska država u Savamali? Zašto Šešelj ne divlja kad Srbima otmu penzije? Zašto Šešelje ne divlja kad otimaju srpske aerodrome? Tačan odgovor: Zato što je Vučićevo go*no – brutalno prozivaju lidera radikala tviteraši.

Putujući cirkus Vojislava Šešelja danas se seli u zatvor u Zabeli. Kako je najavio lider radikala on će danas tamo posetiti Milorada Ulemeka Legiju, koji izdržava kaznu od 40 godina zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i drugih dela.

PROČITAJTE JOŠ: KULTURU UMESTO MAJE UZIMA JELENA TRIVAN, IRENA MENJA ŠOFERA ZOKIJA?!

Samo puka najava posete za Šešelja naravno nije dovoljna, pa je on uz to provukao i da su Legija i Zvezdan Jovanović, koji je takođe osuđen zbog ubistva premijera – junaci.

Ovo je samo poslednja u nizu Šešeljevih provokacija poslednjih dana, kroz koje se redom provuče neokrznut. Od nazivanja poslanica “ustaškim ku**ama”, preko kupovine kuće u vojvođanskom mestu Hrtkovci u kome je, po presudi Haškog suda, počinio zločine protiv čovečnosti, pa do organizovanja kontraprotesta i haosa na beogradskim ulicama i nazivanja Legije i Zvedana Jovanovića junacima – sve što Šešelj radi usmereno je skupljanju političkih poena. Ali, gde je granica i ko će je postaviti ako on za svoje ponašanje nikada ne snosi sankcije.

PROČITAJTE JOŠ: KO BI NORMALAN VOLEO DA SRETNE VUČIĆA U KAFANI?!

(izvor: espreso.rs, blic.rs)

Comments

comments