Politika

Zašto Vučić podnosi izveštaj Sorošu, a ne građanima Srbije?!

Dok javnost, narodne poslanike i Narodnu skupštinu Republike Srbije drži u potpunom neznanju o sadržaju razgovora između Beograda i Prištine, predsednik Vučić je smatrao prikladnim da o njima podnese izveštaj sinu Džordža Soroša i da o tome obavesti javnost Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: KLJUČNI SVEDOK U SLUČAJU “VUČIĆ I MALI PROTIV ŽANDARMA” JE ČLAN SNS-A!

Činjenica da predsednik Srbije izveštaj o sadržaju razgovora u Briselu podnosi Sorošu, a ne Narodnoj skupštini, narodnim poslanicima i građanima Srbije, duboko je zabrinjavajuća. Na ovaj način ne samo da je ponizio sve one čiji bi interes trebalo da zastupa i brani, već se na vrlo otvoren način sam ponizio. Potpuno je nejasno zašto je predsednik Srbije smatrao da je važno obavestiti građane Srbije da je podneo izveštaj Sorošu. Ko je to od njega tražio i zbog čega je predsednik Srbije morao da udovolji tom zahtevu?

Soroš i njegove nevladine organizacije su se značajno angažovale da podrže Briselske pregovore čiji je glavni sponzor Nemačka. Nemačka, pa samim tim i sve Soroševe nevladine organizacije, ozbiljno se protive svim inicijativama koje odstupaju od nemačkog plana da Srbija potpiše obavezujući sporazum sa Prištinom i prihvati stolicu Kosova u UN.

PROČITAJTE JOŠ: POVEĆANJE PLATA U SKUPŠTINI: PREMIJERKA DOBIJA 300 HILJADA, MINISTRI 275!

Kome predsednik Srbije polaže račune? Zašto obaveštava građane Srbije o tome da lično podnosi izveštaje sinu Džordža Soroša? Šta krije od Narodne skupštine Republike Srbije i građana Srbije?

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): GRAĐANI OSLOBODILI REKU NA STAROJ PLANINI KOJOJ JE PROMENJEN TOK ZBOG MALE ELEKTRANE

(izvor: dostajebilo.rs)

Comments

comments