SvetZabava

10 razloga da NE kupite novi Iphone X

Apple je ove nedelje proslavio 10. rođendan svog Iphone-a. Proslava je bila itekako svečana, onako kako nas je firma iz Kupertina i naučila, a u centru pažnje su 3 nova modela telefona koja će se krajem septembra naći u prodaji – iPhone 8, iPhone 8+ i iPhone X.

Perjanica “jabuke” je svakako i privukla najviše interesovanja, a to je po rečima čelnika kompanije potpuno revolucionaran model, simbolično nazvan “X”.
Ono što mnogima (uključujući i članove redakcije) prvo upada u oči kod ovog modela, jeste njegova revolucionarna cena – 999$ u USA, nešto iznad 1000 eura u Zapadnoj Evropi i solidna garsonjera u centru grada u Srbiji.

Ipak, redovi za kupovinu će svakako biti ogromni, stotine hiljada fanova će sa nestrpljenjem čekati po celu noć kako bi među prvima ugrabili svog “ljubimca”, a u međuvremenu na Youtube-u se pojavio jedan zanimljiv klip u kome se navodi 10 razloga zašto ne treba kupiti “desetku”.

Ukoliko se i vi dvoumite u svojoj odluci, ne škodi pogledati kratki video snimak kao protivtežu ogromnom broju reklama kojima ćemo svakako biti zatrpani u narednom periodu.

Comments

comments