Zabava

5 profila koje bi Aleksandar Vučić trebalo da zaprati na Instagramu

Narod u šali ume da kaže da je Aleksandar Vučić počeo i iz frižidera da im izlazi. Taman kada su našli utočište na jedinoj društvenoj mreži koju predsednik Srbije nema, stigla je vest – Vučić napravio Instagram. Koliko je ova vest važna za sve nas najbolje znaju na Javnom servisu, pa su među najnovijim sadržajem iz zemlje i sveta ubacili i Vučićev profil, a na kraju je nedostajalo samo “Zapratite ga!”

Naime, kako prenosi N1, predsednik Srbije najavio je na Instagramu svoju kampanju “Budućnost Srbije”, uz sliku na kojoj pokazuje na neka mesta na jugu Srbije koja će posetiti.

PROČITAJTE JOŠ: VOJNI SINDIKAT PODRŽAO PROTESTE

Vučić je, u sada već redovnom gostovanju kod Marića u ponedeljak na TV Happy, rekao da kampanju počinje u četvrtak, 7. februara, i da namerava da obiđe 29 okruga i upozna se sa problemima građana i predstavi im dosadašnje rezultate. A gde ljudi najviše bleje? Pa, na Instagramu. I zato, odmah je pala prva fotka u maniru “najboljeg studenta u istorij Pravnog fakulteta”.

Rekli biste da je pomalo sebično i besmisleno promovisati sebe u programu koji vas inače promoviše, ali ne zaboravite onu izreku: “Što te više ima, to si više prisutan”. A RTS je upravo pomerio granice sopstvenog dna reklamirajući Instagram Aleksandra Vučića u Dnevniku u pola osam.

Pa da ne bude da nismo ispratili “vest dana” – pošto predsednik prati svega 18 profila među kojima je i Novak Đoković, predlažemo novih pet koja bi odmah trebalo da zaprati!

1. Neguj mo srbski jezik

View this post on Instagram

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Kada bude ušao na njihov profil sam će shvatiti zašto je Neguj mo na prvom mestu.

2. Zoki Šumadinac

Čovek je trenutno najveći hit na Instagramu i ima najveći hit u Srbiji. Za mesec dana je bacio estradu na noge i follow od predsednika je najmanje što treba da dobije. Ma, orden dajte čoveku. Ali da Nikolić uruči.

PROČITAJTE JOŠ: VLASTI U UŽICU UKINULE STRUJU ZA PROTESTE!

3. Kolinda Grabar-Kitarović

Biće teško stići cifru od 354 hiljade pratilaca, koliko je nakupila predsednica Hrvatske. Ali, kada se spoje srpski inat i botovska posvećenost – sve je moguće. Ipak, veći uspeh bi bio kada bi Kolinda uzvratila praćenje Vučiću, jer trenutno ne prati nikoga na Instagramu. Ju, vidi i ona se slikala s Putinom.

4. Tomislav Nikolić

I dalje je potpisan kao “predsednikrs” ahahaha, Koštunice, vi li ste?

https://www.instagram.com/p/lNmb0DF2JS/?utm_source=ig_embed

5. Bogoljub Karić

U trenucima kada predsednik odmara (ako ikada to radi) uvek može da se slatko nasmeje objavama Bogoljuba Karića koji uz fotografiju priloži i tekst s prvim rečima: “Dragi moji…” Dobro je među pratiocima imati jednog lika koji se ozbiljno zeza i pravi mimove. Hehehe, šaljivdžije…

PROČITAJTE JOŠ: PACIJENTI ISTERANI IZ BOLNICE ZBOG BABIĆA!

(izvor: Noizz.rs / Stefan Milenković)

Comments

comments