Zabava

5 razloga zbog kojih neće da spava sa vama!

Postoje trenuci u vezi kada seks nije tako česta pojava.Ovo se često javlja kod parova koji su dugo u vezi i kod kojih dolazi do zasićenja, ali to ne mora da znači da je ovo uvek razlog za to. Žene koje ne žele da imaju seks obično pate od nekih problema ili ih nešto muči, a na vama je da to otkrijete i da im pomognete da reše te probleme.

Zbog toga vam predstavljamo 5 glavnih razloga zbog kojih vaša devojka ne želi da spava sa vama:

1. Ljuta je na vas

Ne znamo zašto, ali žene imaju taj problem da ne govore kada su ljute ili kada im nešto smeta. One će pokuašavati da se prave kao da je sve uredu, ali se zbog toga neće ponašati normalno. To se može odraziti i na vaš ljubavni život, jer ako je vaša devojka ljuta na vas, onda sigurno neće hteti da vodi ljubav sa vama.

2. Nije zadovoljna svojim telom

Ako žena nije sigurna u sebe i ako je nezadovoljna svojim izgledom, onda nastaju veliki problemi. Tada se žena zatvara u sebe i izbegava da radi sve što može dovesti u pitanje njen izgled. Pošto seks zahteva da budete goli i intimni, one to odbijaju kako bi sakrili njihovo telo od vas.

3. Postalo je dosadno i nezanimljivo

Ako svakog puta imate istu rutinu, onda seks može postati prilično dosadan. Zbog toga se trudite da svaki put uradite nešto drugačije i isprobavajte različite poze kako biste učinili da njoj bude lepše i zanimljivije.

4. Niste dobri

Morate se zapitati da li problem možda leži u vama, a ne u njoj. Vrlo je moguće da ste smanjili tempo i da se više ne trudite kao pre, što samim tim znači da ne zadovoljavate svoju lepšu polovinu kako treba. Popričajte sa njom o tome i probajte da nađete uzajamno rešenje koje će vas zbližiti i usrećiti.

5. Previše ste dugo zajedno

Već smo rekli da se ovakvi problemi javljaju kod parova koji su dugo u vezi ili braku i to je sasvim normalna star. Zbog toga morate raditi stvari koje će osvežiti vašu ljubav i koje će obnavljati vašu vezu i seksualni život. Trudite se da uvek nešto bude novo i interesantno i tako vam nikada neće postati doadno.

Comments

comments